Τα συμπεράσματα της Μανωλάδας


Η πολιτική αναταραχή που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας, με την πρόταση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για διαγραφή των Γ. Μπάκα, Β. Λακουνάκου και Γ. Ανδρουτσόπουλου, συνεχίζεται. Προχθές υπήρξε παρέμβαση για το θέμα της Αντ. Μπούζα – Κωνσταντέλου, αναπληρώτριας γραμματέως γυναικείων θεμάτων της Ν.Δ., η οποία εμμέσως πλην σαφώς ασκεί κριτική στον όλο χειρισμό του θέματος από τον κομματικό μηχανισμό.
Επί της συγκεκριμένης παρέμβασης η Βενετία Λιακουνάκου επικοινώνησε με το «Θ» και σε δήλωσή της, ως «πρώην απλή ψηφοφόρος», όπως ζήτησε να αναγραφεί ο τίτλος της, τόνισε: «Σχετικά με όσα διάβασα στην επιστολή της κυρίας Μπούζα, αξίζει να σταθώ σε έναν όρο της δήλωσής της: “απλά στελέχη”. Λυπάμαι, γιατί τα πρωτοκλασάτα, όπως θεωρεί η ίδια τον εαυτό της, κατάντησαν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας να μην μπορεί να ξεπεράσει σε ποσοστά το 21%-22%, αν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι πραγματικές.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τρικομματική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν ενδιαφέρονται για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά για το ξεπούλημά της».
Α.Π.