20-4-2013


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
ΟVER ΣΤΟ ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΣΑΛΚΕ 1,60
Η Σάλκε δεν είναι αμελητέα ομάδα. Είναι να μη βρεθεί στη μέρα της, τόσο απλά… Κρατάω το over του 1,60 που φαντάζει εύκολο και με ρίσκο το διπλό του 2,10!
 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1,55 ΚΑΙ OVER 1,60
Ξεκάθαρο φαβορί η πρωτοπόρος Μπάγερν, σχετικά ικανοποιητικό το διπλό στο 1,55. Λογικό και το over του 1,60, το οποίο φαντάζει και ιδανικό στήριγμα για να κλείσετε το κουπόνι σας.
 
ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ 1,55
«Φλερτάρει» με τον άσο στο 1,55 η Βαλένθια. Κρατάμε, λοιπόν, τον άσο στο 1,55 και το over του 1,70, καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξεμπουκώσει.
 
OVER ΣΤΟ ΠΡΑΪΝΤ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1,65, ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 3,00
Ματσάρα στο «Πράιντ Παρκ μεταξύ Ντέρμπι και Πιτερμπόρο.
Δέκα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Πιτερμπόρο, που έχει βγάλει χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια. Επιθετική και αποτελεσματική. Πιθανό το over του 1,65, αλλά και ονειρεμένο το μεγάλο διπλό, με απόδοση 3,00 αλλά με ρίσκο, για τους κυνηγούς των μεγάλων αποδόσεων.
 
OVER σε…
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΑΛΚΕ
ΓΕΟΒΙΛ – ΚΡΟΥ
ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΡΒΕΤ
ΓΑΝΔΗ – ΛΙΡΣ
 
Δεν προλαβαίνει η ΚΠΡ
Η ΚΠΡ δε νομίζω ότι προλαβαίνει να σωθεί. Είναι αρκετά δύσκολο να μαζέψει τους βαθμούς και να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό πιστεύω και μπορεί να διαψευστώ βέβαια. Το παιχνίδι με τη Στόουκ ξέρω ότι θα παρουσιαστεί πάλι ως η τελευταία της ευκαιρία, το τελευταίο της χαρτί, με την πλάτη στον τοίχο και όλες αυτές οι γραφικότητες. Εγώ βλέπω τα αμυντικά της χάλια και πιστεύω ότι η Στόουκ, που έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, θα βρει τρόπο να σκοράρει. Όπως θα κάνουν και οι γηπεδούχοι, και για το λόγο αυτό πoντάρω στο goal/goal.