21-4-2013

21-4-2013

Η Αστυνομία έφτασε 14 ώρες μετά το συμβάν!
 
Κλοπή στο σπίτι του επιτρόπου Παρασκευά Ζάγκραρη (της εκκλησίας της Μερόπης) σημειώθηκε προχθές βράδυ. Ο κ. Παρασκευάς βρισκόταν στη λειτουργία του «Ακάθιστου ύμνου» και μόλις γύρισε στο σπίτι του, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ, διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν αφαιρέσει 450 ευρώ, τα οποία είχε μέσα σε ένα πακέτο τσιγάρων στην ψωμιέρα… Λεφτά τα οποία ήταν της εκκλησίας και τα φυλούσε στο σπίτι του ως επίτροπος.
Το θύμα κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβη, όταν διαπίστωσε πως δε λειτουργούσε η τηλεφωνική του συσκευή, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε ότι είχαν παραβιαστεί δύο παράθυρα. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ότι το σπίτι δεν ήταν ανακατεμένο και πιθανόν οι δράστες γνώριζαν πού βρίσκονταν τα λεφτά!
Η Αστυνομία του Μελιγαλά ειδοποιήθηκε για το συμβάν, αλλά απάντησε ότι δεν έχει όχημα να στείλει! Τελικώς, έφτασε στο σημείο στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου!
Να σημειωθεί ότι τρεις ημέρες πριν είχε κλαπεί και η διπλανή οικία! Οι κάτοικοι της Μερόπης είναι ανάστατοι με τις συνεχείς κλοπές, αλλά και με την αδιαφορία του κράτους και της Αστυνομίας!