ALPHA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ


Στις 14 Απριλίου 2013 και στη στήλη «Αδιακρίτως» της έγκριτης εφημερίδας σας υπάρχει σχόλιο «ακόμα έτσι», σχετικά με το δρόμο προς τις Κιτριές, υπογραφόμενο ως Β.Β. (εάν δεν κάνω λάθος, Βίκυ Βετουλάκη).
Από το σχόλιο αυτό φαίνεται και μεταφέρεται προς τα έξω η αγανάκτηση του γράφοντος για την κατάσταση του δρόμου και τη μη αποκατάστασή του.
Εάν είχαμε ερωτηθεί, θα μπορούσε η κοινή γνώμη να έχει ολοκληρωμένη ενημέρωση για το θέμα, ώστε να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα, μετά και τον οποιονδήποτε σχολιασμό.
Είμαστε θιασώτες της διαφάνειας και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση.
Ο Δήμαρχος
Δημήτριος Γιαννημάρας
 
Απάντηση Β.Β. (Βίκυ Βετουλάκη)
Πράγματι, κε δήμαρχε, σχολίασα την κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου στα όρια του Δήμου Δυτικής Μάνης, όπου έχετε εκλεγεί δήμαρχος, και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Εκτός του ότι το έχω διαπιστώσει η ίδια, γίνομαι μάρτυρας παραπόνων και από άλλους.
Χάρηκα όταν έμαθα ότι στείλατε απάντηση, απογοητεύτηκα, όμως, όταν τη διάβασα, καθώς δε βρήκα κάποιο στοιχείο για την ουσία του ζητήματος.
Πιστεύω ότι τόσο τους δημότες σας όσο και τους επισκέπτες της περιοχής, που συνεχώς θα πληθαίνουν το επόμενο διάστημα, θα τους ενδιέφερε να πληροφορηθούν τι προτίθεστε να κάνετε. Δυστυχώς, με την παραπάνω απάντησή σας δεν ικανοποιήσατε την απορία.