AMBASSADOR ESPRESSO-BAR


Καυστική ανακοίνωση με επίκεντρο τη διαιτησία στο προχθεσινό ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος,  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα, εξέδωσε χθες το απόγευμα η διοίκηση του Μεσσηνιακού. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί βασικό υπεύθυνο του αποκλεισμού τον Αρκά ρέφερι κ. Διαμαντόπουλο και ζητά να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων, συγκεκριμένα των αγώνων μπαράζ ανόδου…

«Κύριε Πρόεδρε,
Την Τετάρτη 10/4/2013 και ώρα 16.30 διεξήχθη ο αγώνας για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ανάμεσα στην ομάδα του συλλόγου μας Μεσσηνιακός Γ.Σ. που ήμασταν γηπεδούχοι και του Ατρομήτου Λάππα. Το παιχνίδι έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες και των δύο συλλόγων απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Πλην όμως ο Μεσσηνιακός κόσμος ήτοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι τελούν εν βρασμώ και αυτό λόγω της κάκιστης διαιτησίας του διαιτητή κ. Διαμαντόπουλου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας.
Πιο συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Καλογερόπουλος μέσα στην μικρή περιοχή του αντιπάλου και μόλις λίγα μέτρα πριν από την αντίπαλη εστία, με τη μπάλα στα πόδια, επιχείρησε να αποφύγει ένα αμυντικό αντίπαλο και αυτός μη έχοντας άλλη λύση τον ανέτρεψε με βίαιο τρόπο. Το πέναλτι ήταν πασιφανές και όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος πίστεψε ότι το σφύριγμα του διαιτητή έγινε για να υποδείξει το πέναλτι. Αντ’ αυτού και προς μεγάλη έκπληξη όλων μας ο εν λόγω διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μείνει με δέκα παίκτες λόγω του ότι ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε μία ακόμη κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο. Για του λόγου το αληθές αυτών που αναφέρει υπάρχει το βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει ότι ο διαιτητής υπέπεσε σε βαρύτατο λάθος, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να του καταλογίσω και να κρίνω από πολλές λανθασμένες υποδείξεις όπως και ένα ακόμη πέναλτι πάλι από ανατροπή παίκτη μας μέσα στην περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, παρακαλούμε όπως λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα από τέτοια κακή διαιτησία.

Για το Δ.Σ.
Ο αντιπρόεδρος                                               Ο γ. γραμματέας
Γ. Νταβουτιάν                                                     Θεόδ. Μισέρος
 

Η επιστολή κοινοποιήθηκε τόσο προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, όσο και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας, αλλά και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και συνέχεια.
Πάντως, ο κ.Νταβουτιάν, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού, έδωσαν χθες το απόγευμα συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, θεωρώντας τους νικητές εντός αγωνιστικού χώρου.