«Άλλο το κατεψυγμένο ψωμί και άλλο το φρέσκο»


Με το δεξί μπήκε στην διαδικασία των πλευ οφ η ομάδα του Μεσσηνιακού. Οι πράσινοι νίκησαν με 2-1 τον Ολυμπιακού Γυθείου σε ένα αγώνα με ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος και οι Λάκωνες στο 20ο λεπτό προηγήθηκαν με 0-1 με το Λαμίν παγώνοντας το γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Στο β ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι από το Γύθειο έχασαν μοναδική ευκαιρία για να κάνουν το 0-2 όταν σε αντεπίθεση ο Νιάρχος απέκρουσε το τετ α τετ  με τον ταχύτατο Λαμίν ενώ στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Ο Μεσσηνιακός ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση του χωρίς όμως να έχει ευκαιρίες…Στο 64′ ο Τσουλάκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Χελάς με όμορφη κεφαλιά ,μέσα στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενουμένων , έκανε το 1-1 φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια. 

Μόλις 3 λεπτά μετά ο Αθανασόπουλος έδιωξε το άγχος μια και καλή με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής κάνοντας το τελικό 2-1.

Οι Καλαματιανοί είχαν και άλλες ευκαιρίες μετά αλλά δεν τις εκμεταλεύτηκαν ώστε να πάρουν μια πιο άνετη νίκη στο ξεκίνημα της προσπάθειας τους για άνοδο στη Γ εθνική. 

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 700 άτομα ενώ 50 ήταν και οπαδοί του Γυθείου.

Δείτε σε βίντεο το 1-1 με το γκολ του Χελά. 

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

http://youtu.be/pnFQXDBF06s