Ανακαλούνται πάνω από 14.000 αυτοκίνητα Nissan Micra


Ύμνοι… Κουκούτση στη Βουλή για τη χούντα
 
Ύμνους στη χούντα διατύπωσε χθες από το βήμα της Βουλής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δίνοντας ακόμα ένα ρεσιτάλ… δημοκρατικής ευαισθησίας.
Πρόκειται για το χρυσαυγίτη βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση, ο οποίος, μία εβδομάδα μετά τους ύμνους του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Χρ. Παππά στον Χίτλερ, φρόντισε να δημοσιοποιήσει τη… συμπάθειά του στους αρχιβασανιστές της χούντας Μπάμπαλη και Μάλλιο, χαρακτηρίζοντας παράλληλα προδότη τον πρόσφατα αποθανόντα κυβερνήτη του ιστορικού πολεμικού πλοίου «ΒΕΛΟΣ», ναύαρχο Νίκο Παππά.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κ. Γιοβανόπουλος, κατά τη συζήτηση πρότασης νόμου του ΚΚΕ για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας, είπε πως «με την ευκαιρία θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής για τη σημερινή (40ή) επέτειο από την “ανταρσία” του αντιτορπιλικού “ΒΕΛΟΣ”, υπό την ηγεσία του Νίκου Παππά, κατά των στρατοκρατών της 21ης Απριλίου».
Στην επέτειο αναφέρθηκε και η βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας πως η πράξη αυτή «αφαίρεσε από τους δικτάτορες το δικαίωμα να υποστηρίζουν, εντός και εκτός συνόρων, ότι έχουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πλευρό τους και απόλυτα καθυποταγμένες».
 
«Προδότης»!
Αντίθετη άποψη, ωστόσο, η οποία ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης -όπως συνηθίζουν άλλωστε οι… συνοδοιπόροι του- είχε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.
Παίρνοντας το λόγο, ο βουλευτής Μεσσηνίας ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε -εμμέσως πλην σαφώς- τον ηρωικό ναύαρχο προδότη. «Πώς λέγεται, άραγε, ο αξιωματικός που παραδίδει όπλα του ελληνικού Στρατού σε ξένα χέρια; Ηρωας; Το ακούσαμε κι αυτό» σχολίασε ο βουλευτής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε με θετικό τρόπο στα έργα και τις ημέρες των αρχιβασανιστών της χούντας.
«Τι κρίμα για εμάς, τι καλά για την Αριστερά, που δεν είναι στη ζωή ο Μπάμπαλης, ο Μάλλιος, ο Παναγούλης και κάποιοι άλλοι που είχαν στα χέρια τους τα αρχεία του ΕΑΤ-ΕΣΑ. Τότε θα βλέπαμε την ηρωικότητα της Αριστεράς. Κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Νέοι καιροί, νέα ήθη» είπε ο Δ. Κουκούτσης, σκορπώντας για μία ακόμα φορά ανατριχίλα στους παριστάμενους βουλευτές εντός της Ολομέλειας της Βουλής.