Γολγοθάς χωρίς σταύρωση για τους Έλληνες κατόχους ομολόγων της Κύπρου


Γιατί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική;
ΝΙΚΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (5.00 Μ.Μ.) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

Μετά το διπλό στο Γύθειο όλοι θεωρούν δεδομένη την άνοδο του Μεσσηνιακού στη Γ΄ Εθνική, ωστόσο μαθηματικά οι πράσινοι χρειάζονται έναν ακόμη βαθμό για να πανηγυρίσουν. Ως εκ τούτου το σημερινό εντός έδρας ματς της 5ης αγωνιστικής του 13ου ομίλου των μπαράζ, με αντίπαλο την Φαλαισία, κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για το Καλαματιανό Σωματείο, που θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες – όσο μεγάλη μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα Γ΄ Εθνική – του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, δεν βλέπουν τίποτε άλλο, πλην της νίκης, και της διεύρυνσης του νικηφόρου σερί, το οποίο θα επιδιώξουν συνδυάζοντάς το με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Είναι  άλλωστε για τον φετινό Μεσσηνιακό ζητούμενο το ωραίο ποδόσφαιρο, μέσω του οποίου έχει κερδίσει αρκετούς Καλαματιανούς και Μεσσήνιους φιλάθλους.
Έτσι, το συγκρότημα του Δημήτρη Τσάκωνα, που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κουρεντζή, θα παραταχθεί σήμερα κόντρα στους πρωταθλητές Αρκαδίας, τους οποίους είχε νικήσει πριν από  δέκα μέρες μέσα στην έδρα τους, δείχνοντας πολύ ανώτερο. Βεβαίως οι Αρκάδες πέτυχαν από τότε δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, έστω κι αν θεωρείται δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας.
 
Κάλεσμα στους φιλάθλους από διοίκηση και παίκτες
Εν τω μεταξύ τόσο η διοίκηση όσο και το αγωνιστικό τμήμα του Μεσσηνιακού, απευθύνουν κάλεσμα σ’ όλους τους Μεσσήνιους φιλάθλους, τους οποίους θέλουν στο πλευρό τους και στο σημερινό ματς για να πανηγυρίσουν μια σημαντική επιτυχία για το Σύλλογο και το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Άλλωστε ο φίλαθλος κόσμος συνέβαλε τα μέγιστα στα εντός έδρας παιχνίδια με Γύθειο και Τροιζηνιακό, όντας ο 12ος παίκτης της ομάδας.
 
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Γήπεδο Μεσσηνιακού – 5.00 μ.μ.
Μεσσηνιακός – Φαλαισία (Μιχελής, Γεωργακόπουλος, Καλημέρης)
Γήπεδο Γαλατά – 5.00 μ.μ.
Τροιζηνιακός-Ολυμπιακός Γυθείου
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 παιχνίδια)
Μεσσηνιακός 12  14-2
2. Φαλαισία 6  11-7
3. Τροιζηνιακός 6 5-9
4. Ολυμπιακός Γυθείου 0 7-19