Εναντίωση στη δημιουργία χωματερής στο Δήμο Οιχαλίας


Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του Μεσσηνιακού, αφού η άνετη επικράτηση επί της Φαλαισίας, με σκορ 3-1, επιβεβαίωσε και μαθηματικά την άνοδο του Καλαματιανού Σωματείου στη Γ΄  Εθνική, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Μεσσηνιακός απέδειξε και πάλι την ανωτερότητά του, φθάνοντας εύκολα και χωρίς ν’ ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, στη νίκη επί των Αρκάδων, που του χάρισε την πρωτιά στον όμιλο και παράλληλα την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες.
Όπως ήταν λογικό, η νίκη αυτή και  κυρίως η επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου, πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα έντονα τόσο από το αγωνιστικό τμήμα, όσο και από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Σαμπάνιες και ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά το τελικό σφύριγμα
Ξέφρενα πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού την επιβεβαίωση της ανόδου της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μιχελή, οι παίκτες των «πρασίνων» άνοιξαν σαμπάνιες  και ξεκίνησαν τα πανηγύρια μαζί με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ακολούθησαν και αυτή τους την περιπέτεια.
 
Έντονη και πάλι η παρουσία του κόσμου
Μπορεί το παιχνίδι να είχε μικρότερο, σε σχέση με προηγούμενα, βαθμό σημασίας, μιας και η άνοδος έδειχνε δεδομένη, ωστόσο αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στο ξεκίνημα βρίσκονταν στο γήπεδο περίπου 600 φίλαθλοι ανάμεσά τους και καμιά 30αριά από τη Φαλαισία, ενώ με το πέρασμα του χρόνου συνεχώς αυξάνονταν, φθάνοντας στην επανάληψη τους χίλιους.