Η Ελλάδα μου, του Αστέριου Ρέυνικ, σήμερα μας καλωσορίζει στο site της google


Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Σύριζα του Νομού μας για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού.
Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση

Συγχαίρουμε τον Αστέρα Τρίπολης που με την αγωνιστική του προσπάθεια έφερε για πρώτη φορά το πελοποννησιακό ποδόσφαιρο στο τελικό κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για τη θέση που κατέχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Στο Τελικό του Κυπέλου Ελλάδος το Σάββατο 11-5-2013, περιμέναμε να απολαύσουμε τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης, να προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα και να είναι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, δυστυχώς πρωταγωνιστής του Αγώνα ανακηρύχτηκε η Διαιτησία, η οποία με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος;
Η ΟΥΕΦΑ σε συνεργασία με την SPORTS-RADAR (πηγή τα Νέα), κατατάσσει το Ελληνικό πρωτάθλημα στη λίστα των πιο διεφθαρμένων πρωταθλημάτων 5ο πίσω από Αλβανία, Ιταλία, Μολδαβία, Βουλγαρία. Με τέτοιες διαιτησίες δεν είναι να απορούμε για τη λίστα ντροπής της ΟΥΕΦΑ. Το θέμα είναι τι σκοπεύει να κάνει η Αθλητική Ηγεσία, η Ε.Π.Ο. και οι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, το πλέον Λαϊκό Άθλημα.