Πιάστηκε ληστής πού πυροβόλησε τους αστυνομικούς πέρυσι στην Καλαμάτα


Αξέχαστες εμπειρίες, αγωνιστικές και μη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στη Ζάκυνθο οι παίκτες της προπαιδικής ομάδας του ΑΟ Κυπαρισσίας (γεν. 1999-2000), συμμετέχοντας σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά ποδοσφαίρου, κόντρα σε ακαδημίες επαγγελματικών ομάδων και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας. Η διοργάνωση ξεκίνησε την Κυριακή σε διάφορα γήπεδα του νησιού και ολοκληρώθηκε χθες με τους αγώνες κατάταξης και τους τελικούς. Ωστόσο, λόγω της πρωτομαγιάτικης απεργίας στα λιμάνια η τριφυλιακή αποστολή θα επιστρέψει σήμερα.

Το συγκρότημα του ΑΟΚ κατέλαβε την 7η θέση ανάμεσα σε περισσότερες από 25 ομάδες. Αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με το παράρτημα Βάρης του Ολυμπιακού, ηττήθηκε 3-1 από τον Εργοτέλη, που ήταν η ομάδα που εντυπωσίασε και με 4-2 από την επίσης εξαιρετική ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «μικροί» του Παναγιώτη Παναγόπουλου κέρδισαν 1-0 το αθηναϊκό συγκρότημα του Προμηθέα και στον χθεσινό αγώνα κατάταξης επιβλήθηκαν με 5-2 σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας.

Κι αν η προπαιδική ομάδα του ΑΟΚ έζησε μοναδικές στιγμές στη Ζάκυνθο, απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις της ανδρικής ομάδας, καθώς αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για σήμερα φιλικός αγώνας με την Ηλιούπολη, καθώς το αθηναϊκό σωματείο ακύρωσε τη συμμετοχή του, εξαιτίας, όπως ενημέρωσαν, ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει ο προπονητής τους.

Αντίθετα κανονικά θα διεξαχθεί ο διπλός αγώνας της Μεγάλης Παρασκευής, με τους παίδες του ΑΟ Κυπαρισσίας να αντιμετωπίζουν την μεικτή σχολική ομάδα των Λυκείων Κυπαρισσίας-Γαργαλιάνων-Φιλιατρών-Χώρας, στις 3.30 μ.μ. και την καθιερωμένη συνάντηση των παλαιμάχων του ΑΟΚ, αμέσως μετά (5.30 μ.μ.).

Χ.Ε.