Σαν σήμερα …στις 25 Μαίου


Ξέφρενα πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές, διοικούντες και τεχνικό τιμ του Μεσσηνιακού την εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας επί του Ολυμπιακού Γυθείου, που συνδυάστηκε μάλιστα με το θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο ματς του ομίλου στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Τα χαμόγελα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ήταν πλατιά, με τον Δημήτρη Τσάκωνα ν’ ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές την πρόθεση του Σταύρου Παπαδόπουλου να καταβάλει πριμ ανόδου μετά την ολοκλήρωση της σειράς.

Ο προπονητής των πρασίνων είχε πολύωρη τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο οποίος και του μετέφερε την ικανοποίησή του για το νέο θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και με τον αντιπρόεδρο του Μεσσηνιακού, Γιώργο Νταβουτιάν, ο οποίος ήταν συνεχώς στο τηλέφωνο και σε επικοινωνία με τον κ. Παπαδόπουλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα πανηγύρια κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στη Μεσσηνία, με το τμήμα να κάνει στάση για φαγητό σε γνωστό ξενοδοχείο της Σπάρτης στο κέντρο της λακωνικής πρωτεύουσας.