Σαν σήμερα …στις 31 Μαίου


Οι Τούρκοι μεγιστάνες είναι ήδη εδώ. Οι πάμπλουτοι γείτονές μας καταφθάνουν με ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελή yachts στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Costa Navarino.
Η Ελλάδα, η πτωχή ταλαιπωρημένη αυτή χώρα, γνωρίζει πλέον μέρες δόξας λαμπρής. Η περιοχή όπου βρίσκεται το πολυτελές συγκρότημα “C.N.”, που έχτισε πριν από μερικά χρόνια ο αείμνηστος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, είναι πραγματικά πόλος έλξης.
Οι Turkish tycoons βρίσκονται ήδη εκεί για να πάρουν μέρος σε private τουρνουά golf. Ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη το οποίο απευθύνεται σε γκόλφερς- κροίσους.
Πολυτελείς σουίτες, καμπάνες, οι μεγάλες βίλες όπου έχουν διαμείνει ο Ίθαν Χοκ, ο Εμίρης του Κατάρ, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ, έχουν ήδη «κλειστεί» για τις επόμενες μέρες.
Μαθαίνουμε, δε, ότι πασίγνωστη Τουρκάλα ηθοποιός και ο σύντροφός της, γοητευτικός μεγαλοεπιχειρηματίας, έχουν ήδη βρει καταφύγιο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Εκεί είναι σίγουρο ότι οι ιδιωτικές τους στιγμές θα παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

πηγή: tovima.gr (Σίβυλλα)