Στην Καλαμάτα ο Ν. Δένδιας για εκδήλωση της ΝΟΔΕ


Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού (23 συνολικά άτομα) πρόκειται να προβούν ο Δήμος Μεσσήνης και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κάμπου του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Για τις προσλήψεις στη Μεσσήνη, καλείται να αποφανθεί μεθαύριο το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ για τη μία που του αναλογεί έχει ήδη αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του νομικού προσώπου.
Το μεγάλο μέρος των εποχικών υπαλλήλων του Δήμου Μεσσήνης θα ασχοληθεί με τις ανάγκες της αντιπυρικής περιόδου. Προτείνεται να προσληφθούν 19 άτομα. Οι πέντε θα είναι εργάτες αποψίλωσης σε προγράμματα προληπτικής απομάκρυνσης βλάστησης και θα απασχοληθούν από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, επτά θα είναι οδηγοί πυροσβεστικών οχημάτων και επτά συνοδοί των πυροσβεστικών οχημάτων, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο διάστημα από 15 Ιουλίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Υπάρχει, όμως, πρόβλεψη και για την πρόσληψη ενός ναυαγοσώστη για την παραλία της Μπούκας, που θα απασχοληθεί στο διάστημα από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου.
Μια καθαρίστρια προτείνεται να προσληφθεί για τις ανάγκες του 2ου Παιδικού Σταθμού για το διάστημα από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, ενώ ζητείται η πρόσληψη κι ενός καταμετρητή υδρομέτρων από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, προκειμένου να καταμετρηθούν τα υδρόμετρα των Δημοτικών Ενοτήτων.
Όσον αφορά στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κάμπου, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γ.  Γκούζος, ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας,
καθώς δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατή η αντίστοιχη πρόσληψη και απαιτείται η έκτακτη πρόσληψη ενός ατόμου ως προσωπικό καθαριότητας για το διάστημα από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου.