Στη φυλακή και ο δεύτερος Αλβανός για τις διαρρήξεις στο Μελιγαλά


Οι παραστάσεις κούκλας της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας με το έργο «Οι Περιπέτειες του Οδυσσέα» ολοκληρώνονται για τα σχολεία την Πέμπτη 30 Μαΐου. Οι όμορφες χειροποίητες ξύλινες κούκλες, ο πρωτότυπος τρόπος εμψύχωσής τους από τους κουκλοπαίκτες ηθοποιούς, η εξαιρετική μουσική και τα τραγούδια του Χρήστου Λεοντή που γεμίζουν την παράσταση, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα παιδιά και τους μεγάλους που την παρακολούθησαν.

Μαζί με την κουκλοπαρέα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας ταξίδεψαν οι μικροί θεατές και συντρόφεψαν τον Οδυσσέα σε όλες τις περιπλανήσεις του από την Τροία μέχρι την Ιθάκη. Έγιναν άρχοντες στο παλάτι του βασιλιά Αλκίνοου, κωπηλάτες στο καράβι του Οδυσσέα, γέλασαν, συγκινήθηκαν, τραγούδησαν και φωτογραφήθηκαν παρέα με τον Κύκλωπα Πολύφημο.

Μετά, δε, από απαίτηση φίλων της Πειραματικής Σκηνής την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, θα παρουσιαστεί η τελευταία παράσταση για το κοινό στην αίθουσα του συλλόγου,   Ευριπίδου 2. Σ’ αυτήν την παράσταση καλεσμένα είναι και τα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν πρέπει να κλείσουν θέση στα τηλέφωνα 2721021653, 8286, 6977437279.