8 χρόνια στον τσιγγάνο που έκλεψε ταξί και έσυρε τον οδηγό


Βουλευτής της Χ.Α. αποκάλεσε «Μister Alexis» τον Τσίπρα και ο Δραγασάκης τους … απέβαλε-«Μπράβο γίδια» φώναξαν οι Χρυσαυγίτες και αποχώρησαν
Δεν έχουν προηγούμενο όσα συνέβησαν πριν από λίγο στην αίθουσα της Ολομελείας με τον Προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη να καλεί τον φρούραρχο ης Βουλής να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ερώτηση του κ. Τσίπρα στον κ. ρουπακιώτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το λόγο έλαβε για να αναπτύξει δική του ερώτηση ο βουλευτής ης Χρυσής Αυγής. Θέλοντας ωστόσο να σχολιάσει όσα είχαν ακουστεί προηγουμένως αποκάλεσε Mister Alexis τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έκανε λόγο για ερώτηση «σούπα».
Ο κ. Δραγασάκης εμφανώς οργισμένος τον διέκοψε λέγοντάς του ότι αυτά που λέει είναι υβριστικά, ενώ όταν ο κ.Ηλιόπουλος συνέχισε να ομιλεί του φώναξε «τώρα θα ακούσετε εμένα» . Ο καυγάς στήθηκε αμέσως με τον κ. Δραγασάκη εν μέσω χειροκροτημάτων από βουλευτές Ν.Δ , ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ γνωστοποίησε ότι απευθύνει μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά στον κ. Ηλιόπουλο και κάλεσε τον φρούραρχο της Βουλής να τον βγάλει έξω.
«Χειροκροτάτε γίδια. Δεν πα να φέρετε όποιον θέλετε. Θα μας ακούσετε» φώναξε ο Π.Ηλιόπουλος ενώ από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν φωνές που αποκαλούσαν τους Χρυσαυγίτες τρομοκράτες. Βλέποντας ότι η κόντρα δεν βγάζει πουθενά και με υπόδειξη του Χρήστου Παππά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν μόνοι τους χωρίς να συζητηθεί η ερώτηση του κ. Ηλιόπουλου ενώ ο κ. Δραγασάκης ακούστηκε να λέει στον κ. Παππά: «Σοφά πράττετε. Φύγετε μόνοι σας πριν σας διώξουμε εμείς».
 
 
Ι.Δ

πηγή: parapolitika.gr
βίντεο: enikos.gr 

http://youtu.be/OfJibPpBbY8