Επιτυχημένα και φέτος κόντρα στους καιρούς…τα Παπαφλέσσεια (Φωτογραφίες)


Με πολιτικό ομιλητή τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η ετήσια κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Belvedere,  στη Βέργα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΝΟΔΕ, Περικλή Μαντά, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Δένδια. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο περιφερειακός διευθυντής Πελοποννήσου του κόμματος Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ενώ ο βουλευτής Μεσσηνίας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, έστειλε επιστολή, στην οποία ανέφερε ότι λόγοι πέραν της θέλησής του δεν του επιτρέπουν να παρευρεθεί.
Στην κομματική του ομιλία ο κ. Δένδιας έκανε πολλές αναφορές στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην προσπάθεια του να αλλάξει την χώρα.
 
Ακολουθούν μερικά σημεία από την ομιλία του Νίκου Δένδια.
 
Το 2012 παραλάβαμε μια Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Μερικές μέρες αφού παρέλαβα το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου πήγα στις Βρυξέλες, δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα στη ζωή μου, όλοι οι Ευρωπαίοι μου μιλούσαν με το δάχτυλο.  Η χώρα ήταν στα πρόθυρα της καταστροφής. Ένα χρόνο μετά η κατάσταση έχει αλλάξει, ο Πρωθυπουργός κατάφερε να έχει πάρει η πατρίδα 240 δίς ευρώ, με επιτόκιο 1,7%.
 
Δεν τα καταφέραμε όλα.
Όποιος πει ότι τα καταφέραμε όλα θα ναι ψέματα, αφού το πρόβλημα είναι η μεγάλη ανεργία, το πρώτα πράγμα όταν μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς είναι οι νέοι άνθρωποι. Στόχος μας είναι το 2014 με τη βοήθεια του θεού οι δείκτες της ανεργίας να είναι πτωτικοί. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε με ανεργία 50% στους νέους ανθρώπους.
 
Θέματα Ασφάλειας
Κατάλαβα από τους Δημάρχους ότι τα θέματα ασφάλειας είναι ψηλά στην προτεραιότητα και εδώ στη Μεσσηνία όπως και σε όλη την Ελλάδα.
 
Αθήνα
Το κέντρο της Αθήνας ήταν ένα γκέτο μεταναστών, όπου ο Έλληνας πολίτης όχι απλώς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει το βράδυ αυτό ήταν το λιγότερο, αφού δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει ούτε το πρωί.
 
Κλείσαμε τα σύνορα της πατρίδας
Μια μέρα πριν ξεκινήσει ο Ξένιος Δίας,  μπήκαν στην Ελλάδα 410 παράνομοι μετανάστες, δηλαδή ένα ολόκληρο Ελληνικό χωρίο, σήμερα ένα χρόνο μετά 410 μετανάστες δεν μπαίνουν ούτε ολόκληρο το χρόνο.
 
Η ασφάλεια στη Μεσσηνία.
Κατάλαβα πολύ καλά ότι εδώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, δεν είμαι άνθρωπος όμως με πολλά λόγια αλλά της πράξης και με την πράξη θα μιλήσουμε στη Μεσσηνία.
Από ότι φαίνεται εδώ έχουμε ένα ακόμα παράδειγμα ξεχειλώματος του Ελληνικού κράτους, ένα παράδειγμα πως μια κοινωνία με παράδοση, ζωή, πολιτισμό, τεράστιο φυσικό και πνευματικό πλούτο, έχει περάσει από το στάδιο που κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές και ξέραμε τον γείτονα μας, πρέπει τώρα τα χωριά μας να ζουν κλειδαμπαρωμένα και να φοβόμαστε να φύγουμε από το σπίτι μας, να μην εμπιστευόμαστε κανέναν και να ξέρουμε ότι αν γυρίσουμε σπίτι μας δεν είναι βέβαιο αν θα το βρούμε ασφαλές.
Είδα τα νούμερα με τις κλοπές εδώ και τα νούμερα είναι εφιαλτικά.
Αυτό που ζείτε εδώ για παράδειγμα στην Καρδαμύλη δεν είναι αστυνόμευση αλλά ανέκδοτο και αυτό το πράγμα θα σταματήσει.
 
θα δώσουμε τη μάχη παντού.
Θα δώσουμε την μάχη της παραβατικότητας στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια. μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για την πλήρη αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Σε 100 μέρες θα είμαι πίσω.
Ο Πρωθυπουργός δεν μου έδωσε μακρινούς στόχους, έτσι στη Μεσσηνία σε 100 μέρες από τώρα θα έρθω πίσω για να κάνουμε ταμείο.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός μέχρι και το 2021
Έχουμε τώρα 2013, το 2021 η πατρίδα μας θα γιορτάσει τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας μας και είμαι βέβαιος ότι θα τα γιορτάσει με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Ελπίζω στις 23 Μαρτίου του 2021 να με αξιώσει ο θεός να έρθω εδώ, να πάμε στους Αγίους Αποστόλους μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους και μετά να μας κάνετε τη χάρη να μας κεράσετε και μια γουρουνόπουλα και να το γλεντήσουμε.
 
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

http://youtu.be/KjTIVURyAtw