Ετοιμάζεστε για ταξίδι σε χώρα της Ευρώπης; Ευρωπαϊκή κάρτα υγείας βγάλατε;


Τις πρόβες για την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη ολοκληρώνει αυτές τις μέρες η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας.
Η μετάφραση είναι του Κώστα Τσιάνου, η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες του Γιώργου Πασσάκου, η μουσική του Χρήστου Λεοντή και τα σκηνικά – κοστούμια της Κατερίνας Μηλιαρέση. Παίζουν 40 περίπου ηθοποιοί – έφηβοι.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην Αρχαία Μεσσήνη, με το φυσικό σκηνικό του αρχαιολογικού χώρου (ελεύθερη είσοδος). Στη συνέχεια θα ανέβει στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 9, 10 και 11 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, με πλήρες το σκηνικό και τους φωτισμούς.
Η παράσταση ανεβαίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και έχοντας μέγα χορηγό την κα Μίνα Σπυροπούλου- Καρέλια, η οποία είναι και η χορηγός της συναυλίας του Χρήστου Λεοντή, που θα δοθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στο Κάστρο Καλαμάτας.
Το εισιτήριο για το Κάστρο Καλαμάτας θα είναι 10 ευρώ το κανονικό και 7 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους.
Να σημειωθεί πως θα γίνει μετάβαση με πούλμαν στην Αρχαία Μεσσήνη για την παράσταση της Κυριακής 7/7, με 10 ευρώ το άτομο, το οποίο θα αντιστοιχεί και σε μία δωρεάν παράσταση στο Κάστρο Καλαμάτας.
Πληροφορίες: 27210 21653, 82864, 6977437279.