Παπαφλέσσεια από τα παλιά… σήμερα στην Καλαμάτα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

ΟVER KAI G/G ΣΤΟ ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Συνδυαστικά με την ταυτότητα, τις καλές επιθετικές επιδόσεις, αλλά και την εμπειρία των φιλοξενουμένων, υπάρχουν καλές πιθανότητες για μεγάλο σκορ… Πιθανό και το over 4-6 goal με απόδοση 2,40.
 
ΜΕΓΑΛΟ OVER ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Η λογική λέει άσο, που εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Όμως, προτιμώ (ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις) τα πολλά τέρματα. Over, λοιπόν, στο 1,75.
 
OVER ΣΕ…
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
 
OVER ΣΕ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Δε θα ασχοληθούμε με άλλο σημείο εκτός του over… Ναι μεν μικρό στο 1,45, αλλά η λογική λέει πως είναι εύκολο. Γιατί όχι, και το 4-6 goal με απόδοση 2,30.
 
OVER ΣΤΟ «ΘΙΟΥΤΑΤ ΝΤΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ»
 
ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER ΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΕΤΙΣ
 
Μεγάλο Over αναμένεται σε αυτό το ματσάκι, αλλά μεγάλη τύχη έχει και το διπλό, βλέποντας την Μπέτις να θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την Ευρώπη. Είναι δε ισορροπημένη ομάδα και ταλαντούχα επιθετικά. Πάμε με το σημείο του over και αμέσως μετά το διπλό με ρίσκο.
 
Τίγρης με λουράκι
Τα πάντα φαίνεται να έχουν ρυθμιστεί. Απομένουν οι υπογραφές για την πιο ξενέρωτη μετακίνηση ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μονακό. Ο Φαλκάο αναμένεται να γίνει πλουσιότερος κατά 14 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σε ένα μέρος της Ευρώπης όπου η φορολογία είναι πολύ χαμηλότερη από οπουδήποτε αλλού. Ο Κολομβιανός θα ντυθεί από τα «ερυθρόλευκα» της Μονακό, κι αυτό διότι όταν ήταν μικρότερος ανέχθηκε να τον κάνουν ό,τι θέλουν οι μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντεζ (ο μάνατζερ του Μουρίνιο) και Πίτερ Κένιον (πρώην τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι). Έτσι, οι δύο τους κατέχουν το 70% των δικαιωμάτων του, τον κρατούν δέσμιο και τον πηγαίνουν όπου οι ίδιοι επιθυμούν. Όσο για τον ίδιο, είναι άξιος της τύχης του, καθώς στα 27 του υπογράφει σε μια ομάδα η οποία θα τον κάνει πλουσιότερο όσον αφορά στον τραπεζικό λογαριασμό, αλλά φτωχότερο όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές παραστάσεις.
ΠΗΓΗ: KING BET