800 παιδεραστές και παιδόφιλοι ζουν ανάμεσα μας


 
Όχι σημαντικές οι βελτιώσεις στο δρόμο
 
Της Βίκυς Βετουλάκη
 
Ανεπαίσθητες είναι οι βελτιώσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα στο δρόμο Παλιόχωρας – Κιτριών, ενώ εμφανής είναι η αλλαγή της εικόνας σε δύο σημεία πριν από το Ακρογιάλι, όπου οι σωροί μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών, επιτέλους εξαφανίσθηκαν. Ωστόσο, μεγάλο πλήγμα (έστω και προσωρινό) για την περιοχή του Ακρογιαλίου είναι η εξαφάνιση των 2/3 της παραλίας, με την προσάμμωση να μην έχει γίνει ακόμα.
 
Γκρινιάζουν
Καταστηματάρχες της περιοχής εξακολουθούν να γκρινιάζουν για την κατάσταση του δρόμου, καθώς στη συνάντηση μαζί τους το Μάιο, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, υποσχέθηκε για την καλοκαιρινή περίοδο να κλείσουν οι λακκούβες πρόχειρα, καθώς το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί έργο ασφαλτόστρωσης.
Ελάχιστη ποσότητα πίσσας βελτίωσε ελαφρώς την κατάσταση, με την κακή εικόνα του δρόμου, όμως, να συνεχίζει να αφήνει «ανεξίτηλα σημάδια κακών αναμνήσεων» σε επισκέπτες.
Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος απομάκρυνε άμεσα τους σωρούς των σκουπιδιών σε πλατώματα δίπλα στο δρόμο, πριν από το Ακρογιάλι, τα οποία είναι πλέον καθαρά.
Τέλος, επιτακτική είναι η ανάγκη να προχωρήσει σύντομα η προσάμμωση στην παραλία του Ακρογιαλίου, η οποία, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έχει εξαφανισθεί.