Άκαρπες βαίνουν οι έρευνες για την 91χρονη από τη Μεσσηνία

Άκαρπες βαίνουν οι έρευνες για την 91χρονη από τη Μεσσηνία

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της 91χρονης από την Αμπελιώνα Μεσσηνίας που εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή. Την απουσίας της γυναίκας διαπίστωσαν συγγενικά της πρόσωπα και συγχωριανοί, που άρχισαν να την αναζητούν.

Από την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της στο Α.Τ Ανδρίτσαινας, στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία – σύμφωνα με τους οικείους της – αντιμετωπίζει και σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Στις έρευνες συμμετέχουν 15 αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο που έχει και την ευθύνη συντονισμού των ερευνών, ενώ συμμετέχουν επίσης 2 άνδρες του Πυρ. Κλιμακίου Μελιγαλά καθώς και ένας άνδρας της 6ης ΕΜΑΚ με ανιχνευτικό διασωστικό σκύλο. Από την πρώτη στιγμή έχουν «χτενίσει» την περιοχή, φτάνοντας ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία, πέραν των περιοχών που συνήθιζε να πηγαίνει η 91χρονη για τη συγκομιδή ρίγανης. Η κακοκαιρία και οι συχνές βροχοπτώσεις δυσκολεύουν πολύ τις έρευνες, που όμως, δεν έχουν σταματήσει, παρά μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η επιχείρηση, θα συνεχιστεί και πάλι σήμερα, με την ανατολή του ηλίου.

patrisnews.com