Κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης;

Κλείνει το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης;

Σχεδόν άφωνοι έμειναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης,  όταν ο συνάδελφός τους της πλειοψηφίας, Νικ. Κωνσταντέλος, σε μια αποστροφή της τοποθέτησής του για το ζήτημα της κινητικότητας των δημοτικών υπαλλήλων, αναφέρθηκε στην πιθανολογούμενη αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης.
Όπως είπε, «αύριο κλείνει το Α.Τ. Μεσσήνης και θα υπάρξουν τέσσερα τμήματα σε όλο το νομό, η Αστυνομική Διεύθυνση θα γίνει Υποδιεύθυνση κι εμείς θα τους χαϊδεύουμε».
«Αν συμβεί αυτό, λυπάμαι για τις δηλώσεις Δένδια που δεν αντιστοιχίζονται με το αίσθημα του λαού του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης», περιορίστηκε να σχολιάσει ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, χωρίς όμως να δοθεί περαιτέρω συνέχεια.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Νικ. Τζώρτζης, εξέφρασε χθες στο «Θ» τη μεγάλη του ανησυχία, στην περίπτωση που ευσταθούν τα λεγόμενα του κ. Κωνσταντέλου. «Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα το θέμα και να λάβουμε άμεσα μέτρα, στην περίπτωση που ισχύουν τα λεχθέντα, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της δομής της Ελληνικής Αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά.
Χ.Χ.