«Οι περιπέτειες του Οδυσσέα» αύριο στην πλατεία Πλεύνας


Μετά την επιτυχία της παράστασης «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στην Αρχαία Μεσσήνη και το Κάστρο Καλαμάτας, με γεμάτες τις μπαταρίες της καρδιάς από τα εγκωμιαστικά λόγια των θεατρόφιλων της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, και στον ίδιο ρυθμό δημιουργικής δυναμικής, η ομάδα κουκλοθέατρου του συλλόγου παρουσιάζει την παράσταση «Οι περιπέτειες του Οδυσσέα» αύριο Κυριακή, στις 9.00 το βράδυ, στην πλατεία Πλεύνας της Αγίας Τριάδας.

Η παράσταση δίνεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της «Φάρις» και είναι με ελεύθερη είσοδο για παιδιά και μεγάλους.
Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πασσάκου, η διασκευή του κειμένου και οι κουκλοκατασκευές της Λέττας Πετρουλάκη και η μουσική του Χρήστου Λεοντή. Παίρνουν μέρος 6 κουκλοπαίκτες, οι οποίοι ζωντανεύουν με μαγικό τρόπο όλες τις περιπλανήσεις του Οδυσσέα από την Τροία μέχρι την πατρίδα του, την Ιθάκη. Ο Κύκλωπας, η Κίρκη, οι Σειρήνες, η Σκύλλα και η Χάρυβδη, η Καλυψώ, η Πηνελόπη και ο Τηλέμαχος ταξιδεύουν παρέα με τους μικρούς φίλους σε ένα μαγευτικό περιβάλλον γεμάτο μουσική