Στο ίδιο μήκος κύματος και η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας
Να παραμείνει το καθεστώς λειτουργίας των καταστημάτων στην Καλαμάτα ως έχει, δηλαδή να ανοίγουν δύο Κυριακές το χρόνο, είναι η θέση των εμπόρων και των υπαλλήλων εμπορικών καταστημάτων, εν όψει των νέων ρυθμίσεων για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Τη θέση αυτή εξέφρασαν χθες στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παν. Νίκα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αιμίλιος Γεωργουδιός, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Θάνος Βασιλόπουλος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Θεόδωρος Μπομπόνης, ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Παναγιώτης Στέφανος και η εκπρόσωπος του Παμμεσσηνιακού Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σταυρούλα Τρίπλη.
Ο δήμαρχος εξέφρασε την αλληλεγγύη του Δήμου στις θέσεις των εκπροσώπων του τοπικού εμπορίου. Επίσης, κατέθεσε πρόταση για τη διενέργεια μιας «λευκής νύχτας» στην Καλαμάτα, με ιδιαίτερες προσφορές από τα καταστήματα κατά την ολονύκτια λειτουργία τους, πάνω και από τις εκπτώσεις, καθώς και με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Το εγχείρημα θα έχει σκοπό την προβολή της Καλαμάτας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την τόνωση της εμπορικής κίνησης, και ο δήμαρχος πρότεινε να διοργανωθεί μεταξύ 20 και 30 Αυγούστου. Αναμένεται επ’ αυτού η άποψη του Εμπορικού Συλλόγου.
«Ποτέ την Κυριακή» ζητούν έμποροι και υπάλληλοι της Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Παραιτήθηκαν οι δικηγόροι της Γάκα, συνεχίζουν μόνο με τον Θεοδωρόπουλο
Πανηγυρίζετε για τα 950 ευρώ, αλλά εσείς δεν ζείτε με αυτά
Μπορούν να μειωθούν οι τιμές των καυσίμων; Ναι, αν υπάρχει πολιτική βούληση
Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών: 400 επιτυχόντες δεν έκαναν φέτος εγγραφή, 9 άτομα δεν ήρθαν να γραφτούν στην Ιατρική
«Το Βουνό των Θαυμάτων»: Νέα μουσικοθεατρική παράσταση από το Tsikibom Studio
Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που πυροβόλησε κατά της 25χρονης
Οι αντιπολιτεύσεις φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευαλωτότητα της Καλαμάτας 10 χρόνια μετά την πλημμύρα
Διαλυμένο στηθαίο που καταλήγει σε φρεάτιο
Τοπικά 28.09.2026, 20:00
Ο καιρός αύριο Τρίτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 28.09.2026, 18:58
Φαρών: Ο δρόμος με τις δύο όψεις
Τοπικά 28.09.2026, 18:30
Φεμινιστική Καλαμάτας: «Δεν είμαστε μόνες»
Τοπικά 28.09.2026, 16:01
Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Κρήτης
Τοπικά 28.09.2026, 16:01
Δωρεές στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Φόρτωση…



