Τζούλου/Σαραντέα και Σπάλλας/Περπινάκης οι νικητές του Beach Volley στη Σάντοβα (φωτογραφίες)


 
LIPTON ICE TEA BEACH VOLLEYBALL SUMMER SERIES 2013 ΣΑΝΤΟΒΑΣ
 
Τζούλου/Σαραντέα και Σπάλλας/Περπινάκης οι νικητές

 
Πλούσιο θέαμα, με πολλές δυνατές αναμετρήσεις και όμορφα στιγμιότυπα μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα επεφύλασσε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στο «Ακτή» στη Σάντοβα, με υπεύθυνο διοργανωτή τον Γιάννη Σκαρτσίλη, στο πλαίσιο της αγωνιστικής σειράς της «Lipton». Συμμετείχαν 12 ομάδες ανδρών και 6 γυναικών, με την πραγματοποίηση μιας αναμέτρησης ανδρών την Παρασκευή, ενός πραγματικού …μαραθωνίου μπητς βόλεϊ το Σάββατο με 23 παιχνίδια από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ την Κυριακή κορυφώθηκε το ενδιαφέρον με τη δράση να ξεκινά στις 10 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 7 μ.μ. με τους τελικούς.
Νικήτρια ομάδα στους άνδρες αναδείχθηκε αυτή των Μάριου Σπάλλα-Μάριου Περπινάκη (αποκτήθηκε από την Καλαμάτα ’80), ενώ στις γυναίκες επικράτησαν η Κωνσταντίνα Τζούλου/Ελίνα Σαραντέα.
Ειδικότερα, οι Σπάλλας/Περπινάκης «λύγισαν» στο τάι μπρέικ (21-13, 20-22, 15-12) την αντίσταση των Βαγγέλη Ντάκουρη-Νίκου Μανιατέα. Μέχρι τα ημιτελικά έφτασαν οι Διαμαντής Εξαρχέας-Θοδωρής Κωνσταντόπουλος (αποκλείστηκαν με 2-1 από τους πρωταθλητές) και Γιώργος Βασιλόπουλος-Παναγιώτης Παπαδέας (2-0 από τους Ντάκουρη/Μανιατέα).
Στον τελικό των γυναικών η Κωνσταντίνα Τζούλου και η Ελίνα Σαραντέα επικράτησαν με 21-16 , 21-17 κόντρα στην ομάδα της Ιφιγένειας Σαμπάτη/Δήμητρας Γεωργακοπούλου, που με τη σειρά τους είχαν νικήσει στα ημιτελικά σε βάρπς της ομάδας των Σεσίλια Μάνα/Μαρία Κωνσταντοπούλου. Μέχρι τους «4» έφτασαν και οι Βαλεντίνη Κυβέλου-Χριστίνα Μουστάκη που «λύγισαν» στο τάι μπρέικ απέναντι στις νικήτριες του τουρνουά.
Στα αξιοσημείωτα ήταν η συμμετοχή του έμπειρου Μανιάτη αμυντικού της ΑΕΚ, Νίκου Γεωργέα που μαζί με τον Βασίλη Μπεγέτη κατάφεραν να πετύχουν μια νίκη σε τρεις αγώνες. Στους άνδρες αγωνίστηκαν ακόμη οι Νίκος Λεβεντόπουλος/Γιάννης Σφυρής (αδελφός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Έφης Σφυρή), Ανδρέας Σαρδέλης/Γιάννης Πράττης, Κώστας Δημητρακόπουλος/Παναγιώτης Σμυρλής, Μάκης Κυβέλος/Χρήστος Μπελογιάννης, Βασίλης Μπουρολιάς/Αριστοφάνης Διακουμέας, Στέφανος Μάνα/Δήμος Μπουσούνης, Χρίστος Βλάσσης/Φροίξος Κωτσάκης.
Την 6άδα των γυναικών συμπλήρωσαν οι Χαρά Νάσεντ/Έλενα Ξάφη, Ελπίδα Μπούρα/Καλίντια Μπούρα.
Η διοργάνωση έκλεισε με τις απονομές μεταλλίων και την προσφορά δώρων της Lipton στα ζευγάρια των τελικών, ενώ ήδη ο Γιάννης Σκαρτσίλης και το «Ακτή» καφέ μπητς μπαρ Σάντοβα ετοιμάζονται να υποδεχθούν το επόμενο τουρνουά. Θα είναι το προσεχές Σάββατο 13 Ιουλίου (ώρα συγκέντρωσης των συμμετεχόντων στις 10 το πρωί) μια συνάντηση αγοριών και κοριτσιών κάτω των 18 ετών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945-977893.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι τα καταστήματα Chillbox, που θα προσφέρει προϊόντα του (παγωμένο γιαούρτι κ.α.) σε όλους τους συμμετέχοντες και το Ski SUP Σάντοβα που θα χαρίσει μια βόλτα στους δύο πρώτους νικητές.
Χ.Ε.