Αισιόδοξος αλλά… συγκρατημένος ο Κακαλέτρης


ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ… ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σπάρτη, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον προπονητή της Καλαμάτας Νίκο Κακαλέτρη, ζητώντας την τοποθέτησή του σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, που, αντικειμενικά, δείχνει να κερδίζει το στοίχημα…
«Σε γενικές γραμμές κινούμαστε σε καλά επίπεδα, όμως είναι πολύ νωρίς να πούμε με βεβαιότητα το παραμικρό. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ χρόνο και, πάνω απ’ όλα, πολλή δουλειά στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι προέχει το να δουλεύουμε και όχι το να μιλάμε. Είμαι αισιόδοξος, δεν μπορώ να το κρύψω βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά, αλλά θα ήταν λάθος να πούμε περισσότερα, τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας και δεν έχει καν δουλέψει σε πολύ σημαντικά κομμάτια», ανέφερε ο κ. Κακαλέτρης, ο οποίος δείχνει να κατασταλάζει σε παίκτες του βασικού κορμού. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με τη Σπάρτη, όπου χρησιμοποίησε ως βασικούς και κατά μεγάλο ποσοστό εκείνους που αγωνίστηκαν με Ολυμπιακό Καλαμάτας και Παναργειακό.
Φαίνεται, επίσης, ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι ικανοί «να τραβήξουν στις πλάτες τους» την ομάδα και ένας εξ αυτών είναι ο Οντβόνγκ, που εντυπωσιάζει, αλλά και οι Καραχάλιος, Γεωργακόπουλος, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στους παραπάνω δεν προσθέτουμε τους «γνωστούς», καθώς οι δυνατότητές τους είναι επίσης γνωστές.
 
Επιβεβαίωση του «Θ» για Γεωργακόπουλο
Πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος μπορεί να περνούσε όλο αυτό το διάστημα από δοκιμές, όμως πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καλαμάτας. Έπεισε τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ και μένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει στη Μαύρη Θύελλα. Στο χθεσινό φύλλο, άλλωστε, στη σελίδα 25 και στο ρεπορτάζ της Καλαμάτας, γράφαμε για την παραμονή του στη Θύελλα.
Αντιθέτως, δύσκολα θα μείνει ο Στεφάν Παύλοβιτς, αν και οι αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί. Έδειξε καλά στοιχεία, όμως δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά και γι’ αυτό δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του, χωρίς όμως ν’ αποκλείουμε πλήρως διαφορετική εξέλιξη.
 
Ρεπό χθες και επόμενο τεστ με Πανηλειακό
Στα αγωνιστικά, τέλος, οι παίκτες της Καλαμάτας εκμεταλλεύτηκαν χθες το ρεπό τους, όμως από σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο και το ραντεβού θα είναι διπλό. Ακολουθούν καθημερινές προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη, οπότε η Θύελλα θα αντιμετωπίσει στον Πύργο τον Πανηλειακό, στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας. Θετική εξέλιξη αποτελεί η σταδιακή ενσωμάτωση του Τριανταφυλλάκη, αλλά και του Κωνσταντόπουλου, που δεν έχει κάτι σοβαρό, με τα προβλήματα να εκμηδενίζονται πλήρως για τον Νίκο Κακαλέτρη.