ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΣΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ


 

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 

Τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου επέλεξε το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για να ανακοινώσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας του, με τη διεύθυνση messiniakotheatro.gr. Μετά από 38 χρόνια ζωής, το παλαιότερο και ιστορικό ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα της ευρύτερης περιοχής συνεχίζει ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής.

«Πληκτρολογώντας αυτή τη διεύθυνση το ΜΕΘ σας αποκαλύπτεται» σημείωσε χθες ο πρόεδρος του σχήματος, Γιώργος Παντελόπουλος. «Είναι ένα ακόμη βήμα για να έρθουμε πιο κοντά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να κάνουμε πράξη το όραμά μας».

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν στη δημιουργία της ιστοσελίδας, τον Ηλία Λυμπερόπουλο, υπεύθυνο της εταιρείας που ανέλαβε το στήσιμο, αλλά και τον Γιάννη Παπαθεοδωρίδη, για το κέφι και το μεράκι με το οποίο δούλεψε. Ο ίδιος θα είναι και ο υπεύθυνος της ομάδας του ΜΕΘ που θα λειτουργούν την ιστοσελίδα, μαζί με τον Παναγιώτη Λούζη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

«Πιθανόν σύντομα να είμαστε και στο twitter» συνέχισε ο Παναγιώτης Λούζης. «Το ΜΕΘ είναι ένα γνήσια λαϊκό θέατρο με μεγάλη ιστορία. Η εποχή που ζούμε τώρα είναι η εποχή του Διαδικτύου. Η πληροφορία πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη από το Διαδίκτυο. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, το ΜΕΘ να μην έχει παρουσία σε αυτό. Κάθε εποχή έχει τους δικούς της τρόπους επικοινωνίας και παρουσίας».

Ο γραμματέας του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Θεάτρου, Ανδρέας Ρεϊτζόπουλος, παρατήρησε: «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί μετά από 38 χρόνια που 22 άτομα ιδρύσαμε το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο με τη βοήθεια του γιατρού, του Γιώργη του Παπαδόπουλου, που μας έδωσε στέγη, καταφέραμε όχι μόνο να κάνουμε πολλές παραστάσεις, αλλά και μεγάλες επιτυχίες και να φτάσουμε σήμερα το ΜΕΘ να αποκτήσει την ιστοσελίδα του».

Όπως ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος Γιώργος Παντελόπουλος, σε λίγο το σχήμα θα είναι έτοιμο για την ανακοίνωση της νέας του θεατρικής παραγωγής, «που ελπίζουμε να έχει την ίδια απήχηση με την “Αυλή των θαυμάτων”, ενώ ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες, ώστε το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο να κάνει τη δική του δανειστική βιβλιοθήκη».

 

Δείτε εδώ την καινούρια ιστοσελίδα του Μ.Ε.Θ. 

Μ.Ν.