Οριστικά στα πράσινα του Μεσσηνιακού ο Βιτάλι…


Παίκτης του Μεσσηνιακού θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο Μαουρίσιο Βιτάλι, που έπεισε τον Δημήτρη Τσάκωνα για τις ικανότητές του και τη δυνατότητά του να βοηθήσει τους πράσινους να πετύχουν τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός θ’ αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τη Σπάρτη, που θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. στη Λακωνική πρωτεύουσα – η αποστολή του Μεσσηνιακού θ’ αναχωρήσει στις 2.45 μ.μ. – και στις αρχές της εβδομάδας θα υπογράψει το συμβόλαιό του.
Αντιθέτως δε θα συμμετάσχει στο σημερινό αρκετά δυνατό τεστ με αντίπαλο τη Σπάρτη, που μπορεί ν’ αγωνίζεται στο τοπικό, ωστόσο διαθέτει πολλούς παίκτες με εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες και έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ο Θωμάς Μπιμπίρης, μιας και βρίσκεται πίσω από το θέμα της φυσικής κατάστασης και της ενσωμάτωσής του στην προετοιμασία του Μεσσηνιακού.
Δεν θ’ ακολουθήσει λοιπόν αγωνιστικά την προσπάθεια των πρασίνων στο σημερινό φιλικό ο έμπειρος αμυντικός, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Γαβράς, Τσουκάλης που διανύουν το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους.
Θυμίζουμε ότι η σημερινή αντίπαλος του Μεσσηνιακού, ομάδα της Σπάρτης, παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική και αυτό είναι λογικό εξαιτίας της στήριξης του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.