Πάει για μπαμ με τερματοφύλακα η Καλαμάτα… δοκιμάζει Σέρβο μέσο


 
ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ… ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ (6.00 Μ.Μ.) ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
 
ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΠΕΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ

 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Αποφασισμένοι να καλύψουν  κάθε κενό που θεωρούν ότι υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας είναι οι ιθύνοντες της Καλαμάτας, που δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση, ξεπερνώντας την στενότητα και τη δυσκολία εισροής χρημάτων στα ταμεία της ομάδας. Δεν γίνεται άλλωστε διαφορετικά, εάν πραγματικά θέλουν να δημιουργήσουν το σύνολο εκείνο που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει την πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, μέσα από την οποία θα έρθει η πολυπόθητη άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Φαίνεται λοιπόν ότι θα γίνει σίγουρα μεταγραφή τερματοφύλακα, πιθανότατα όχι του Διαμαντή, με τους διοικούντες και το τεχνικό τιμ να ψάχνει το δυνατό όνομα και τον πορτιέρο πάνω στον οποίο θα βασιστεί η ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές με τερματοφύλακα που έχει χρόνια εμπειρίας στις μεγάλες κατηγορίες, όμως το όνομά του διατηρείται «κρυφό» κάτι που κρίνεται άλλωστε λογικό, μιας και πολλά σωματεία της κατηγορίας και όχι μονάχα ψάχνονται για παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση.
Από κει και πέρα, ήρθε χθες στη Μεσσηνία παίρνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση ένας Σέρβος μέσος – τα στοιχεία του δεν έγιναν γνωστά – ο οποίος θα δοκιμαστεί και στο αυριανό φιλικό με τον Παναργειακό στο Άργος. Όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο κ. Κακαλέτρης θα τεστάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ψάχνοντας όμως έντονα για κάτι εξαιρετικό στην ελληνική αγορά.
Αύριο λοιπόν η Μαύρη Θύελλα θα δώσει το δεύτερο και σίγουρα πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας στις 6.00 μ.μ. την ομάδα του Παναργειακού, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπη στη Γ΄ Εθνική.
Αποτελεί το ματς αυτό μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για συμπεράσματα, αφού ο αντίπαλος είναι σίγουρα πιο ισχυρός σε σχέση με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι δεν θ’ αγωνιστεί ο Μπελεβέντης, ο οποίος κτύπησε στο δάκτυλο του χεριού στο φιλικό με τους ερυθρόλευκους και χειρουργήθηκε χθες το πρωί στην Αθήνα, με τον χρόνο επιστροφής του να υπολογίζεται σε δέκα ημέρες, όπως επίσης και οι Τριανταφυλλάκης, Κάνιστρας, Κωνσταντόπουλος. Αντιθέτως ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και υπολογίζεται ο Κώστας Ηλιόπουλος.