Πάμε ταμείο…


283 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ OVER 1,65
Η Γιουβέντους παίζει πολύ επιθετικά, ενώ η Λάτσιο βρίσκει και ρυθμό και δίχτυα… Βλέποντας δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα και έχουν στο DNA το goal, αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο στο over του 1,65. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε… ζωντανά από τον ΟΤΕ TV σήμερα στις 21.45.
 
250 ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-6 GOAL 2,30
Δε θα ασχοληθούμε με πολλά σημεία στο ματσάκι αυτό… Η Λεβερκούζεν δείχνει κυνική, αποδίδει στο χώρο και κάνει τη ζημιά με το καλημέρα… Η Σάλκε, η οποία ναι μεν έχει δεχθεί 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 ακόμα στο τσεπάκι από τον ΠΑΟΚ, δεν είναι όμως καθόλου αμελητέα. Ξέρει πολλούς τρόπους για να παίρνει τα παιχνίδια που θέλει. Μήπως έφθασε η ώρα να χάσει η Λεβερκούζεν; Εμείς επιλέγουμε ένα και μόνο σημείο 4-6 goal με απόδοση 2,30.
 
139 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΡΟΟΥΛΙ 1 1,50 OVER       1,45
Τα παιχνίδια της Πιτερμπόρο έχουν ρυθμό και αρκετά γκολ. Από την άλλη η Κρόουλι δε λέει να ρολάρει επιθετικά. Επιλέγουμε φυσικά τον (άσο) του 1,50, αλλά και το πενιχρό over του 1,45. Με αρκετό ρίσκο για τους πιο τολμηρούς 4-6 goal στο 2,10.
 
164 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ  OVER    1,55
Φαβορί η Βόλφσμπουργκ, αλλά όχι για τιμές κάτω του 1,85. Για πολλούς φαίνεται θετικό σημείο το ΧΗΜ 1 ΤΕΛΙΚΟ. Επιλέγουμε ως σταθερό σημείο το over, μικρό αλλά φαντάζει στάνταρ επιλογή. Αν κάτι αξίζει από τις διαθέσιμες επιλογές, είναι να σημειωθούν αρκετά γκολ.
 
Οver σε…
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΦΟΥΛΑΜ
ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
 
Πέντε over (τα τρία και over 3,5) έχει στα πρώτα έξι επίσημα παιχνίδια της η Μπρίστολ Σίτι…
Έντεκα ματς χωρίς γκολ απέναντι στη Γιουβέντους με τρεις διαφορετικές ομάδες είναι πολλά για έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Μίροσλαβ Κλόζε. Ο ίδιος δήλωνε πως θα σπάσει το αρνητικό ρεκόρ στον τελικό του Σούπερ Καπ, όμως δεν τα κατάφερε. Τώρα έχει ξανά μια ευκαιρία.
 
 
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Ασταμάτητο τρένο η Μπόρο
Αυτή τη στιγμή η Πιτέρμπορο πρέπει να είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη! Το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε με σκορ 5-0 μέσα στην έδρα της Τρανμίρ, ενώ την Τρίτη έριξε έξι γκολ στη Ρέντινγκ για το θεσμό του Λιγκ Καπ! Να θυμίσω και τα πέντε που είχε ρίξει πρόσφατα στην Κόλτσεστερ, καθώς και την τεσσάρα επί της Νοτς Κάουντι! Μετρά νίκες και μόνο νίκες σε όλους τους θεσμούς και αυτή τη στιγμή αποτελεί μεγάλο φόβητρο για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να βρω με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορέσει η ντεφορμέ Κρόουλι να πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα.