Προπονείται ο Διαμαντής… Αποφασίζει ο Κακαλέτρης – Ξεκινούν σήμερα τα φιλικά


Του Νίκου Μπαλόπουλου

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες ο 27χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής, που μετέχει από χθες στο προπονητικό πρόγραμμα της Μαύρης Θύελλας, περνώντας ουσιαστικά από τις «δοκιμασίες» του Νίκου Κακαλέτρη. Εφόσον ο πρώην τερματοφύλακας του Ρούβα πείσει τον τεχνικό της Καλαμάτας για τις ικανότητές του και κυρίως για τη δυνατότητά του ν’ αποτελέσει τον βασικό πορτιέρο της ομάδας, τότε θα κληθεί να υπογράψει από τη διοίκηση της Θύελλας. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθούν οι άνθρωποι της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να εξετάσουν διεξοδικά άλλες περιπτώσεις, κάτι που δεν φαντάζει ιδανικό ως εξέλιξη, λόγω της πίεσης χρόνου.
 
Φιλικό σήμερα με Ολυμπιακό και συνεχή τεστ μέχρι το Κύπελλο
Εν τω μεταξύ το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας, μέχρι τουλάχιστον το ματς Κυπέλλου στις 15 Σεπτεμβρίου, τα οποία ξεκινούν από σήμερα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν τα νέα «πρόσωπα», αλλά και να διαπιστώσουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι μικρότερης κατηγορίας, και να είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, όμως ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα και κυρίως θέλει να την παρακολουθήσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Η συνέχεια θα περιλαμβάνει προπονήσεις μέχρι την Κυριακή, οπότε η Καλαμάτα θα μεταβεί στην Αργολίδα για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, το οποίο αναφέρεται όπως και τα υπόλοιπα στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε…
Κυριακή 25 Αυγούστου: Με Παναργειακό στο Άργος
Τετάρτη 28 Αυγούστου: Με Σπάρτη στην Καλαμάτα
Σάββατο 31 Αυγούστου: Με Παναργειακό στην Καλαμάτα
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου: Με Πανηλειακό στον Πύργο
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου: Δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος και αναμένονται απαντήσεις, ενώ δείχνει πιθανή η διεξαγωγή φιλικού με την Κ-20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: Με Σπάρτη στη Σπάρτη
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου: Πρώτος αγώνας Κυπέλλου.