Προς επιστροφή ο Πούτση… Συνάντηση στο Άργος για τα «τελικά»


Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το σενάριο επιστροφής στην ομάδα της Καλαμάτας του Θόδωρου Πούτση, που δεν βρήκε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας – βρέθηκε κοντά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά δεν επήλθε συμφωνία – με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται σήμερα στο Άργος, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης για τα «τελικά». Εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο και οι δύο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι, τότε ο ποδοσφαιριστής, που θέλει διακαώς να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας, θα κληθεί να υπογράψει.
 
Η ενσωμάτωση Πούτση ίσως φέρει αποχώρηση
Η πιθανή ενσωμάτωση του Πούτση στη Μαύρη Θύελλα, γεμίζει το ρόστερ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ειδικότερα, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους της Καλαμάτας να σκεφθούν το ενδεχόμενο «απεμπλοκής» κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι αποφάσεις θα παρθούν άμεσα, έχοντας συνάρτηση με την εξέλιξη του θέματος Πούτση.
 
Έφυγε ο Διαμαντής… Κινείται για έμπειρο τερματοφύλακα
Εν τω μεταξύ δεν προχώρησε η μεταγραφή του Διαμαντή στην ομάδα της Καλαμάτας, με τον υψηλόσωμο πορτιέρο να ψάχνει για άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Ήδη το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση κινούνται για την εύρεση του βασικού τερματοφύλακα – προφανώς επιζητούν κάτι ποιοτικότερο από τους Κολοβούρη και Κωνσταντακόπουλο – και οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν προσεγγίσει ιδιαίτερα έμπειρο τερματοφύλακα με πέρασμα από τις μεγάλες κατηγορίες.
 
Με Στεφάνοβιτς στην 20άδα στο Άργος
Τέλος και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Μαύρη Θύελλα δίνει σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο Άργος το δεύτερο και πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Παναργειακού, με την οποία θα κοντραριστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο κ. Κακαλέτρης, που ολοκλήρωσε χθες νωρίς το πρωί την προετοιμασία της ομάδας για το σημερινό τεστ, πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και ανάμεσά τους τον Σέρβο μέσο Στεφάνοβιτς. Πιο συγκεκριμένα θα ταξιδέψουν στην Αργολίδα οι: Κολοβούρης, Κωνσταντακόπουλος, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Ντία Αλιού, Τσόπελας, Ι. Καλογερόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Τσιμικλής, Ρήγας, Στεφάνοβιτς, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Τσιρίλο, Αθανασόπουλος, Οντβόνγκ, Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος και Καλαϊτζίδης. Αντιθέτως αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μπελεβέντης, Κωνσταντόπουλος και οι ανέτοιμοι Κάνιστρας, Τριανταφυλλάκης, όπως επίσης και οι πιτσιρικάδες.
Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας θα γευματίσει στο Joy Café, και εν συνεχεία στις 2.00 μ.μ. θ’ αναχωρήσει για το Άργος.
 

Κατέβαλε τα χρήματα για τα πρόστιμα και… μπαίνει στην περιπέτεια
Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο που υψώθηκε με τα πρόστιμα από προηγούμενα χρόνια, τα οποία έφθαναν τις 15.000 ευρώ, και ως εκ τούτου θα βρίσκεται κανονικά στην κλήρωση της Γ΄ Εθνικής. Θυμίζουμε ότι ήταν υποχρεωτική η εξόφληση των προστίμων μέχρι τις 23 του μήνα και οι διοικούντες βρήκαν τον τρόπο σε συνεννόηση με την Ένωση να ξεπεράσουν το εμπόδιο αυτό.
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου