Συνελήφθη 41χρονος ο οποίος σκότωσε το αδελφό του


Στον εισαγγελέα αναμενόταν να οδηγηθεί αργά χθες το απόγευμα ο 41χρονος Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του 37χρονου αδελφού του το βράδυ της Παρασκευής στη Δάφνη Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από επεισόδιο που είχε ο 41χρονος με τον αδερφό του, του επιτέθηκε με τη χρήση μαχαιριού, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πεταλιδίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 41χρονου και τη σύλληψή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από συγγενικό πρόσωπο των δύο αδελφών, το θύμα ήταν ιδιαίτερα εριστικό την Παρασκευή και είχε διαπληκτιστεί σχεδόν με ολόκληρο το χωριό, ενώ φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Θύτης και θύμα είχαν συχνούς τσακωμούς, που έληγαν σχετικά σύντομα, ενώ λίγο πριν συμβεί το περιστατικό που του στέρησε τη ζωή, ο 37χρονος είχε πάει στο σπίτι του αδελφού του, φώναζε και τον προκαλούσε.
Ο 41χρονος έτρωγε εκείνη την ώρα με την οικογένειά του και σηκώθηκε από το τραπέζι, προκειμένου να του μιλήσει. Το πώς έγινε το κακό, δεν είναι γνωστό. Όμως, έγινε γνωστό ότι, ενώ το θύμα τραυματίστηκε σε αρτηρία του ποδιού του, περιφερόταν επί ικανό χρονικό διάστημα στο χωριό, χωρίς να μεταβεί σε κάποιο από τα αγροτικά ιατρεία ή το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.  
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.