Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο


389 ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ     4-6 GOAL 2,10
Τι να λέμε τώρα… τι να λέμε. Αρχίζουμε από το φθηνό over… με απόδοση 1,35. Όχι δε θα πάρουμε. Θα πάμε χωρίς δεύτερη σκέψη και θα τιμήσουμε το εύκολο 4-6 goal στο 2,10. Έχει τα φόντα να πάρει, ακόμα και στο ρελαντί, αυτό το θετικό αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα, απλά γιατί ξέρει πολλά κιλά… ποδόσφαιρο.
Τις λεπτομέρειες θα δούμε στο στάδιο «ΛΑ ΡΟΣΑΛΕΔΑ» σήμερα στις 22.00 στο ΟΤΕ ΤV.
 
376 ΛΙΒΟΡΝΟ – ΡΟΜΑ     2    1,85
Ντερμπάκι ανάμεσα στο «νεκρό» και τον αναστημένο. Βλέποντας στο σύνολο την εμφάνιση της Ρόμα, θεωρούμε θετικό το διπλό του 1,85… Επιλέγουμε φυσικά το μόνο στοίχημα που έχει ουσία να ακουμπήσουμε…
 
327 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2ΗΜ 1,75
Όσο και να είναι μαχητική η Καρντίφ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σαφώς καλύτερη… Το διπλό σαφώς και δεν έχει καμία απολύτως ουσία στο 1,35, αν και φαντάζει λογικό φαβορί… Θα επιλέξουμε το 2ο ημίχρονο που με απόδοση στο 1,75 παίζεται. Για τους λάτρεις των μεγάλων σκορ, υπάρχει το φθηνό αλλά… τίμιο over του 1,50.
 
328 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ (άσος)  1,50
Σχετικά καλύτερη ομάδα η Τότεναμ… αλλά η Σουόνσι δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί. Από την άλλη, η Τότεναμ έχει τα φόντα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλει και αυτό δεν είναι άλλο από τον άσο του 1,50 (με ρίσκο παίζει και το 4-6 goal στο 2,60).

Επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας 

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο


160 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Νιουκάστλ, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όσο κακή ήταν πέρσι, άλλο τόσο εμφανίστηκε και στην πρεμιέρα. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να παίξεις με αντίπαλο τη Σίτι εκτός έδρας παίζοντας με 10 παίκτες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Η 4άρα (4-0) ήταν το πιο… νορμάλ αποτέλεσμα.
Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ πήγε αρκετά καλά στην πρεμιέρα, νικώντας με 2-0 την Κάρντιφ, κι αφήνοντας υποσχέσεις στους φίλαθλους της…
Επιλέγουμε μεγάλο σκορ, το over 1,80.
 
156 XOΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Εξαιρετική η Χοφενχάιμ, ειδικότερα στο επιθετικό σκέλος, ενώ ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο μεσοεπιθετικός Φιρμίνο. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος είναι στη λίστα του Σκολάρι, όμως δεν έχει κληθεί ακόμα στη «σελεσάο». Εμφανίσεις, βέβαια, όπως αυτές κόντρα στο Αμβούργο (2 γκολ και 3 ασίστ), δεν αποκλείεται να αναγκάσουν τον έμπειρο τεχνικό να αλλάξει άποψη.
Η Χοφενχάιμ έδειξε άλλη ομάδα μετά το τεράστιο σκορ απέναντι στο Αμβούργο με 5-1. Κάπως έτσι αναμένεται να πράξει και στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Επιλέγουμε τον άσο στο 1,75 και, φυσικά, το over στο 1,60.
 
148 ΦΟΥΛΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Λονδρέζικο ντέρμπι στο «Κρέιβεν Κοτάζ». 
Βλέποντας να προκαλεί η απόδοση στο διπλό… και με την ψυχολογία στο ναδίρ μετά την τριάρα που έριξε στη Φενερμπαχτσέ, το διπλό της Άρσεναλ στο 2,05 για μερικούς φαίνεται επίγειος παράδεισος!
Η επιλογή μου είναι ότι αξίζει να ρίξουμε λίγα ψιλά στο πλούσιο «διπλό», αλλά σαφώς κάτι παραπάνω στα πολλά γκολ. Over 1,60.
 
183 ΤΡΑΝΜΙΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Η Τρανμίρ θα παίξει με άγνοια κινδύνου και με ψυχολογία στο μηδέν μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Κρου με 2-1… Από την άλλη, προκαλεί η απόδοση στο διπλό.
Προσωπικά, θα έπαιζα το ελκυστικό over του 1,65 και με λίγο ρίσκο αμέσως μετά το διπλό… Over 1,65.

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας