Ήρθε και έκανε ταμείο τελικά ο Νίκος Δένδιας απόψε στην Καλαμάτα (Φωτογραφίες και βίντεο)


Τελικά κράτησε την υπόσχεσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και μετά από 100 μέρες γύρισε πάλι στην Καλαμάτα για να κάνει ταμείο όπως τότε είχε δηλώσει.
Ο Υπουργός που επέστρεφε από διακοπές στην περιοχή της Πύλου, λίγα λεπτά μετά τις 19:00 έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και συναντήθηκε με τους Δημάρχους του Νομού.
Η σύσκεψη κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα  και στο τέλος ακολούθησαν δηλώσεις από τον Υπουργό που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για όσα συνέβησαν αυτό το διάστημα ενώ ενημέρωσε ότι και πάλι θα βρεθεί στην Καλαμάτα σε 100 μέρες.
Ακόμα μίλησε για την αναδιάρθρωση που θα γίνει στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην Πυροσβεστική, ενώ δεν απάντησε ξεκάθαρα αν θα κλείσουν Αστυνομικά Τμήματα, αλλά δήλωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης.
Κλείνοντας δήλωσε για το θέμα της μετακίνησης των αστυνομικών στην Κόρινθο ότι μετά την αναδιάρθρωση, η μετακίνηση θα σταματήσει ενώ χαρακτήρισε επιτυχημένο το κέντρο μεταναστών αφού έχει μειωθεί κατά πολύ το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και φέτος έφυγαν από την Ελλάδα 25000 παράνομοι μετανάστες ενώ απετράπη η είσοδος σε 50.000 

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και δηλώσεις των Δημάρχων την Τρίτη στο Θάρρος

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας

http://youtu.be/MKHAaAMdXEc