Αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο αεροδρόμιο


Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πιθανότητα επίθεσης του ΝΑΤΟ στη Συρία και τυχόν εμπλοκή της Ελλάδος στα σχέδια αυτά, ο Σπ. Μωρακέας και ο Β. Τσουλάκος από τον ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησαν χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ξεκαθάρισαν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αντίθετο σε παρόμοιο ενδεχόμενο.
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί όλους τους φιλειρηνικούς πολίτες σήμερα το απόγευμα στις 6.30 σε αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου Καλαμάτας, «για να βροντοφωνάξουμε», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση, «όχι στην εμπλοκή της Ελλάδας στη στρατιωτική επίθεση των Αμερικανών και των προθύμων συμμάχων τους εναντίον του συριακού λαού. Όχι στη χρησιμοποίηση του στρατιωτικού αεροδρομίου Καλαμάτας για τις πολεμικές επιχειρήσεις των Αμερικανών. Όχι στην απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να προσφέρει το στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας ως βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Το στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας είναι και πρέπει να παραμείνει αεροδρόμιο για την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας. Όχι στον πόλεμο – Ναι στην ειρήνη».
Α.Π.