Β. Γεωργόπουλος: Σε καλό δρόμο η Mαύρη Θύελλα, αλλά μην πανηγυρίζουμε και να βοηθήσουμε όλοι!


-ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ

 
 
Το φιλικό στον Πύργο, που ήταν και το πιο δυνατό που έχει δώσει η Καλαμάτα έως τώρα έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη και απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει καλό πρέσινγκ, μαρκάροντας ψηλά, παίζοντας επιθετική άμυνα, ενώ είναι πολύ καλή στο επιθετικό κομμάτι, (όπου είχε πρόβλημα πέρυσι), με ποιοτικούς παίκτες.
Αυτό που βλέπω μου αρέσει, αλλά φυσικά υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η προσθήκη του Καλαντζή θα δώσει σημαντική ενίσχυση σε όλους του τομείς και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Χρήστος έχει γεννηθεί στα σπλάχνα της Μαύρης Θύελλας, όπου αγωνιζόταν από 10 χρονών και ο ερχομός του θα δώσει άλλο πνεύμα στην ομάδα.
Δεν πρέπει όμως να λέμε μεγάλα λόγια και να πανηγυρίζουμε, αλλά χρειάζεται να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να συνεχιστεί η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Τα φιλικά είναι για να βγάλουν συμπεράσματα οι προπονητές και δεν πρέπει να μας ενθουσιάζουν τα καλά αποτελέσματα ή να μας απογοητεύουν τα άσχημα. Χρειάζεται να διατηρηθεί η ηρεμία, η διοίκηση να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και να βοηθήσει όλος ο κόσμος. Η πόλη πρέπει να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα και μια τέτοια σημαντική κίνηση ήταν η πρωτοβουλία του Δημάρχου να παραχωρήσει έκταση για γήπεδο (σ.σ. στην Αγία Τριάδα). Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κ. Νίκα γιατί από το 1971 που έπαιζα εγώ και με εξαίρεση την περίοδο του Σταύρου Παπαδόπουλου με τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις η Μαύρη Θύελλα δεν είχε ποτέ ένα δικό της χώρο» καταλήγει ο Βασίλης Γεωργόπουλος, ενώ ο ίδιος είχε ένα σχόλιο για τους τερματοφύλακες της ομάδας. «Πρέπει να εμπιστευτούν τον Κολοβούρη που είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και να δοθούν ευκαιρίες και στον Κωνσταντακόπουλο, ιδιαίτερα αφού αυτά τα παιδιά θα έχουν δίπλα τους έναν μεγάλο δάσκαλο και τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο, τον Σωκράτη Κοψαχείλη, ο οποίος αποτελεί θησαυρό για την Καλαμάτα. Πρέπει κάποτε και τα ταλέντα να ξεκινήσουν στην Ελλάδα!».
 
«Τράβηγμα» ο Οντβονγκ
Στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες πραγματοποιήθηκε απογευματινή προπόνηση. Το φιλικό στον Πύργο στοίχισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον Οντβονγκ, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά το 65’ με «τράβηγμα» και προστέθηκε στον επίσης τραυματία συμπατριώτη του, Τσιρίλο.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο στο Στάδιο, ενώ το Σαββατοκύριακο υπάρχουν στη Ζάκυνθο το δυνατό φιλικό με την μεγάλη ομάδα του νησιού που ανέβηκε στη Β’ Εθνική και με τον τοπικό Ζακυνθινό.