Επτά αγώνες «ρεβάνς» για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας


Επτά αγώνες «ρεβάνς» για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας διεξάγονται σήμερα και θα γίνουν έτσι γνωστές ισάριθμες ομάδες που θα συνεχίσουν στο θεσμό. Ο Τσικλητήρας Πύλου περιμένει την Εράνη Φιλιατρών, ο Εθνικός Μελιγαλά αντιμετωπίζει τον ΑΟ Βέργας, ο ΠΑΟ Καλλιθέας «κοντράρεται» με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, η Ομόνοια «συγκρούεται» με τον Κεραυνό Καλαμάτας, ο ΑΟ Πατίστα περιμένει τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, ο Πανθουριακός «κοντράρεται» με τον Παπαφλέσσας  Άμφειας, ενώ η Δόξα Καλαμάτας φιλοξενεί τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.
 
ΔΟΞΑ Κ. – ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ
Ενισχυμένη με τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Ηλία Πουρνάρα (εξέτισε την ποινή του) υποδέχεται τον  Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου η Δόξα Καλαμάτας. Το τεχνικό τιμ (Βασίλης Παρθένιος, Σπύρος Καρούμπαλης, Νίκος Βρυώνης) και οι ποδοσφαιριστές τους θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση συνεχίζοντας στο θεσμό.
Στο στρατόπεδο τώρα του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ο προπονητής – παίκτης Παντελής Τσιγαρίδης θα έχει στη διάθεσή του και τον Ηλία Μαθιόπουλο (εξέτισε την ποινή του).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Κώστα Ψώνη (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό) και Χρήστου Γεωργακόπουλου (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Το συγκρότημα του Βλαχόπουλου θέλει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.
 
ΘΟΥΡΙΑ – ΑΜΦΕΙΑ

Χωρίς τον Κώστα Φιλανδριανό (αποβλήθηκε στο πρώτο ματς) αντιμετωπίζει τον γειτονικό Παπαφλέσσα Άμφειας ο Πανθουριακός. Ο τεχνικός Κώστας Καρλαύτης θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Σισμανίδη (ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του). Η ομάδα της Θουρίας θα επιδιώξει να «ζευγαρώσει» τις νίκες, συνεχίζοντας στην επόμενη φάση.
Στον Παπαφλέσσα Άμφειας τώρα νοκ άουτ είναι οι Αναστάσιος Μαλαπάκης, Πέτρος Τσάμης, Θεόδωρος Μέντζας, Παναγιώτης Δικαίος (για διάφορους λόγους). Ο τεχνικός Δημήτρης Αναστασόπουλος μπορεί πάντως να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Γρηγόρη Σκιαδόπουλου, Παναγιώτη Δωδέκατου (εξέτισαν την ποινή τους).
Η ομάδα της Άμφειας θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ Μ. – ΑΟ ΒΕΡΓΑΣ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει και στον επαναληπτικό με τον ΑΟ Βέργας ο Εθνικός Μελιγαλά. Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας θα έχει  περισσότερες επιλογές καθώς εκδόθηκαν τα δελτία ορισμένων νεοαποκτηθέντων.
Χωρίς άγχος θ’ αγωνιστεί η ομάδα της Βέργας και ο τεχνικός Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
«Πάνοπλος» φιλοξενεί τον  ΑΟ Διαβολιτσίου ο ΠΑΟ Καλλιθέας, καθώς ο τεχνικός Βασίλης Ράλλης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του «ετοιμοπόλεμους». Η ομάδα της Καλλιθέας θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς, παίρνοντας έτσι την πρόκριση. Χωρίς τους Θανάση Θεοδωρόπουλο, Τάσο Ζαμπάρα, Νίκο Ζερίτη, Γιάννη Μαυροειδάκο και Μάριο Βουρνά (για διάφορους λόγους) θ’ αγωνιστεί το συγκρότημα του Διαβολιτσίου. Το τεχνικό τιμ Σωτήρης Δημάκης, Μιχάλης Παυλάκης και οι ποδοσφαιριστές τους θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των «16».
 
ΠΥΛΟΣ – ΕΡΑΝΗ Φ.
Ενισχυμένος με τους νεοαποκτηθέντες Στέλιο Σωτηρόπουλο, Παναγιώτη Κωστάκο, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους, φιλοξενεί την Εράνη Φιλιατρών ο Τσικλητήρας Πύλου. Το τεχνικό τιμ Νίκος Γεωργακλής, Χαράλαμπος Ράλλης, προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Γιώργου Καλδή (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Νοκ άουτ είναι οι Φώτης Μίντζηρας, Βασίλης Πανταζόπουλος (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Το συγκρότημα της Πύλου θέλει νίκη με σκορ πρόκρισης.
Στο στρατόπεδο τώρα της Εράνης Φιλιατρών, ο προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου και ο συνεργάτης του Βασίλης Αθανασόπουλος δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον νεοαποκτηθέντα Στέλιο Μπεγκλεντζή (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό). Δύσκολη δε είναι η συμμετοχή των Στέλιου Διαμαντόπουλου, Ανδρέα Χρονόπουλου (κτύπησαν στο πρώτο ματς). Η φιλιατρινή ομάδα θέλει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα παίρνοντας την πρόκριση.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Κ.

Νίκη με σκορ πρόκρισης θα κυνηγήσει κόντρα στον Κεραυνό Καλαμάτας η Ομόνοια. Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Διονύση Χανδρινό, Γιάννη Κανναβό (ανέτοιμοι).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Νίκου Σπυρόπουλου, Αργύρη Κουραμπά (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Υπολογίζεται κανονικά ο Τάσος Σκόκος (εξέτισε την ποινή του).
Να ολοκληρώσουν την έκπληξη θέλουν όλοι στον Κεραυνό Καλαμάτας. Ο τεχνικός Τάσος Χαρίτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
 
ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ – Τ. ΑΓΡΑΣ
Ν’ ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει κόντρα στον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο ΑΟ Πατίστα, παίρνοντας έτσι μια σπουδαία πρόκριση. Ο τεχνικός Τάκης Βασιλόπουλος ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του και ορισμένους νεοαποκτηθέντες (αναμενόταν η έκδοση των δελτίων τους). Νοκ άουτ είναι οι Θανάσης Αντωνόπουλος, Χρήστος Κουμουράς (για διάφορους λόγους).
Με στόχο το «διπλό» θ’ αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι των Γαργαλιάνων, συνεχίζοντας στο Κύπελλο. Ο προπονητής Θανάσης Λακριντής και ο συνεργάτης του Κώστας Γεωργακόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
Ώρα 5.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Δόξα Καλαμάτας – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου: Η. Νικολόπουλος, Σ. Αθανασοπούλου, Ν. Κατσάς
Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς»
Πανθουριακός – Παπαφλέσσας Άμφειας: Η. Αλεξέας, Ι. Λουκάς, Χ. Τσοπανάκης
Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά
Εθνικός Μελιγαλά – ΑΟ Βέργας: Π. Σερεμέτης, Κ. Ξηρόκωστας, Π. Ηλιόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας
ΠΑΟ Καλλιθέας – ΑΟ Διαβολιτσίου: Ν. Τουρλομούσης, Κ. Αδαμόπουλος, Α. Καλογερόπουλος
Δημοτικό Γήπεδο Πύλου
Τσικλητήρας Πύλου – Εράνη Φιλιατρών: Γ. Μπλάνας, Β. Βρυώνης, Ι. Κουτσαναστάσης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ομόνοια – Κεραυνός Καλαμάτας: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Δ. Ταβουλαρέας, Φ. Κασκάνης
8.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Πατίστα – Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων: Σ. Λάμιας, Δ. Καραπιπέρης, Β. Γιαννέας