Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το camp με τον Βασίλη Χατζηπαναγή στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ποδοσφαιρικό camp που διοργάνωσε χθες το απόγευμα στο Γήπεδο Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος» η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Βασίλης Χατζηπαναγής (γνωστός και ως «Βάσια» ή «Νουρέγιεφ»).
Στο Camp συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-15 ετών από Ακαδημίες διαφόρων ομάδων του Νομού Μεσσηνίας, τα οποία και διδάχτηκαν τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς» από τον αξεπέραστο Βασίλη Χατζηπαναγή.
Το πρόγραμμα είχε ως εξής: Άφιξη στο γήπεδο του Βασίλη Χατζηπαναγή και συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, αλλά και προσφώνηση Camp. Προετοιμασία – ενημέρωση για το πρόγραμμα (διαβάστηκε το πλούσιο βιογραφικό του Βασίλη Χατζηπαναγή, καθώς έχουν μείνει αξέχαστες οι περίτεχνες ενέργειές του με τον «γηραιό», ενώ ήταν ένας ποδοσφαιριστής με ήθος). Προπόνηση – διδασκαλία σε δύο γκρουπ: α) γκρουπ παιδιών 6-10 ετών, παίζουν με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, β) γκρουπ παιδιών 11-15 ετών (διδασκαλία – εκπαίδευση – τεχνικοτακτικού συνδυαστικού στοιχείου από τον Νίκο Φράγκο). Χατζηπαναγής time – ζογλερικές ενέργειες και απίθανες ντρίμπλες από τον «Βάσια». Εκπαιδευτικό δίτερμα των μεγάλων παιδιών.
Πρέπει δε ν’ αναφέρουμε ότι ο Απόλλωνας Καλαμάτας τίμησε τον Βασίλη Χατζηπαναγή για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του ιστορικού καλαματιανού συλλόγου Παναγιώτης Χριστόφορος. Επίσης, η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου τίμησε τον Βασίλη Χατζηπαναγή.
Στο ποδοσφαιρικό camp παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, ο παλιός διεθνής άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Τάσος Μητρόπουλος, τα στελέχη της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, πολυάριθμοι παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές τοπικών ομάδων και παλιοί διαιτητές.