Με 26 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή της Καλαμάτας για Ζάκυνθο


Για τη Ζάκυνθο αναχωρεί σήμερα στις 7 το πρωί η αποστολή της Καλαμάτας που θα δώσει σήμερα και αύριο δύο φιλικά παιχνίδια στο νησί. Πιο συγκεκριμένα στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μαχαιράδου η Μαύρη Θύελλα θα δώσει το πρώτο τεστ με τον τοπικό ΑΟ Ζακυνθιακό, ενώ την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. θ’ ακολουθήσει η πολύ δυνατή αναμέτρηση, ανάλογη με εκείνη στον Πύργο με τη μεγάλη ομάδα του νησιού, που όπως ο Πανηλειακός θ’ αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.
Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και όλοι στην ομάδα περιμένουν μια ακόμη καλή εμφάνιση που θα πιστοποιήσει την αισιοδοξία για το καλό μέχρι τώρα ξεκίνημα. Φυσικά τα δύο φιλικά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά οι δοκιμές και τα επιμέρους συμπεράσματα που θέλει να βγάλει ο κ. Κακαλέτρης.
Στην αποστολή της Καλαμάτας συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κωνσταντακόπουλος, Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Κωνσταντόπουλος, Ντία, Καντούτσης, Τσόπελας, Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Πούτσης, Καραχάλιος, Ρήγας, Τσιμικλής, Αθανασόπουλος, Οντβόνγκ, Μπλέτσας, Κάνιστρας, Γεωργακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βασιλόπουλος, Κακαλής, Κουρούπης, Κουντάνης, ο Πάβλοβιτς, για τον οποίο συνεχίζονται οι προσπάθειες έκδοσης δελτίου και ο Τσιρίλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Μπελεβέντης, Οδεμισιώτης, Καλαντζής και ο στρατευμένος Ηλιόπουλος.
 
Ο Δήμος αναλαμβάνει την περίφραξη στα Παλιάμπελα
Το ποσό των 37.000 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για την κατασκευή περίφραξης στη θέση Παλιάμπελα και τον χώρο περίπου 9 στρεμμάτων που παραχωρήθηκαν με χρησιδάνειο στη Μαύρη Θύελλα για την κατασκευή γηπέδου και βοηθητικών εγκαταστάσεων.