Ολοκλήρωσε το παζλ των μεταγραφών η Καλαμάτα και το παρουσιάζει αύριο σε εκδήλωση


Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα της Καλαμάτας έκανε μια ακόμη ενισχυτική κίνηση εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 21χρονο αμυντικό μέσο Παναγιώτη Σοφό, που την περσινή σεζόν ανήκε στο ρόστερ του Πανηλειακού έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα και στον Παναργειακό.
Ο Νίκος Κακαλέτρης ήθελε έναν παίκτη ακόμη στη μεσαία γραμμή που να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς και ο νεαρός Σοφός μπορεί να δώσει λύσεις μολονότι στερείται είναι η αλήθεια εμπειρίας και συμμετοχής σε υψηλό επίπεδο. Όπως και να έχει η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το παζλ των μεταγραφών της – είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Ριγανά που χθες συμμετείχε στην προπόνηση – και πλέον στρέφει το βλέμμα της με ηρεμία στις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Πριν από αυτές η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και τη φανέλα της ομάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9.30 μ.μ. στο καφέ-ρεστοράν «Τριλογία» στην παραλία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
 
Πιθανότητες και μάλιστα πολλές για Οντβόνγκ
Στα αγωνιστικά τέλος, ξεκίνησε χθες και πάλι η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας που επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής για το θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού. Τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή ημέρα ήταν ευχάριστα σχετικά με τον τραυματισμό του Μπορίς Οντβόνγκ καθώς ο υψηλόσωμος επιθετικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή, ακόμη και να αγωνιστεί, καθώς η κατάσταση του τραυματισμού του παρουσίασε μεγάλη βελτίωση.