Ο Χρήστος Καλαντζής μιλά στο Θάρρος για την επιστροφή του στη Μαύρη Θύελλα


Εδώ και μερικές ώρες παίκτης της Καλαμάτας θεωρείται ο Χρήστος Καλαντζής, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, απόφαση που δεν κατάφερε να ανατρέψει ούτε η ΑΕΚ.
Τελικά ο κόσμος αλλά και η διοίκηση της Καλαμάτας κατάφεραν να πείσουν τον Χρήστο Καλαντζή να γυρίσει στα γήπεδα με στόχο την άνοδο της Καλαμάτας.
 
 Μίλησε μας για το χρονικό της επιστροφής, τι σε έκανε συνεχίσεις τελικά το ποδόσφαιρο και να γυρίσεις στην Καλαμάτα;
Εδώ και 15-20 ημέρες άρχισα να σκέπτομαι το ενδεχόμενο της επιστροφής μου στην ομάδα (και όχι νωρίτερα όπως είχε γραφτεί, καθώς δεν υπήρχε καμιά επαφή) παρόλο που η αρχική μου απόφαση ήταν να σταματήσω. Ήρθα σε μια πρώτη επαφή με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο πριν από 12 περίπου ημέρες οπού κάναμε μια συνάντηση και είπαμε κάποια πράγματα. Αφού το σκέφτηκα παρά πολύ βλέποντας και την επίμονη του κόσμου σε όλο αυτό πήρα την οριστική απόφαση να γυρίσω, εφόσον ερχόμουν σε συμφωνία με την διοίκηση. Έτσι λοιπόν χθες είχα ένα ραντεβού με τους κύριους Ράλλη- Παπαθεοδωρίδη και Σακελαρόπουλο που κατέληξε σε συμφωνία ώστε να επιστρέψω.
 
Που θες να φθάσεις με την Καλαμάτα;
Ο στόχος μου είναι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που υπάρχουν, τον προπονητή, την διοίκηση αλλά και πάνω απ όλα με την συμπαράσταση του κόσμου να ανέβει η ομάδα κατηγορία.


Ο Χρήστος Καλαντζής γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στην Καλαμάτα. Τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» φόρεσε το 2005 αγωνιζόμενος 2 σεζόν στην Α’ Εθνική και 4 στην Β’ Εθνική και πετυχαίνοντας συνολικά 26 γκολ (2 από αυτά σε επίπεδο Α’ Εθνικής) σε 127 συμμετοχές (23 συμμετοχές στην Α’ Εθνική). Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία ομάδα της Λάρισας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος (2007) και συμμετείχε στο ΟΥΕΦΑ.
Ακολούθησαν δύο 2ετίες σε Ατρόμητο και Κέρκυρα και φέτος ο Αστέρας Τρίπολης.