Παίζει τα ρέστα της για Καλαντζή η Καλαμάτα


Στην επιφάνεια επανήλθαν τα σενάρια  που θέλουν την Καλαμάτα να κινείται για την απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται κοντά στο να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του έμπειρου επιθετικού. Επισήμως, καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, δεν έβγαινε προς τα έξω το παραμικρό, όμως ανεπίσημα δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι οι ώρες που διανύουμε θα δώσουν τις τελικές απαντήσεις. Το εάν υπάρχει βάση στα σενάρια αυτά και αν βεβαίως ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή, γιατί τέτοια θα είναι εφόσον ο Καλαντζής ενσωματωθεί στο ρόστερ της Καλαμάτας, θα φανεί από ώρα σε ώρα. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι επιθυμούν να δουν τον πολύπειρο στράικερ να φορά και πάλι τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας.
 
Ψάχνεται για τερματοφύλακα και στο εξωτερικό… Αισιοδοξία για Παύλοβιτς
Από κει και πέρα οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης εξακολουθούν να κινούνται για την εύρεση τερματοφύλακα και η αλήθεια είναι ότι ψάχνονται προς κάθε κατεύθυνση, τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στο εξωτερικό. Στο μπλοκάκι του Νίκου Κακαλέτρη βρίσκονται αρκετά ονόματα και η Καλαμάτα έχει την ευχέρεια να κάνει μεταγραφή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το χρονοδιάγραμμα για τους ελεύθερους παίκτες. Εφόσον δεν βρεθεί ο παίκτης που θέλει ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, τότε η ομάδα θα βαδίσει με τους Κολοβούρη, Κωνσταντακόπουλο και εάν χρειαστεί τον Κοψαχείλη.
Τέλος, αισιοδοξία υπάρχει σχετικά με την περίπτωση του Σέρβου μέσου Στεφάν Παύλοβιτς, ο οποίος ικανοποίησε με την παρουσία του το τεχνικό επιτελείο. Το θέμα είναι να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, προκειμένου ν’ αποκτήσει αυτός τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 
Την Τρίτη στον Πύργο με Πανηλειακό… Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο
Μετά το χθεσινό διπλό ραντεβού, η σημερινή ημέρα θα είναι πιο ξεκούραστη για τους παίκτες της Καλαμάτας, που νωρίς το πρωί θα έχουν το αγωνιστικό οικογενειακό δίτερμα και κατόπιν ξεκούραση. Η αυριανή ημέρα θα είναι επίσης πιο ήρεμη καθώς θα περιλαμβάνει μία προπόνηση, ενώ την Τρίτη τελικά θα γίνει το φιλικό με τον Πανηλειακό στον Πύργο. Θ’ ακολουθήσουν συνεχείς προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο η Μαύρη Θύελλα θα μεταβεί στο νησί της Ζακύνθου για φιλικά παιχνίδια με τη Ζάκυνθο (Θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής) και τη Θύελλα Αμπελοκήπων (ομάδα Α΄ κατηγορίας).

Του Νίκου Μπαλόπουλου