Σπουδαία ενίσχυση με Ταχματζίδη

Σπουδαία ενίσχυση με Ταχματζίδη

 
Με μια εξαιρετική ενισχυτική κίνηση ολοκλήρωσε όπως όλα δείχνουν τις μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου ο νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική Μεσσηνιακός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον 21χρονο ακραίο μέσο Αλέξανδρος Ταχματζίδη. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου και επήλθε η οριστική συμφωνία και πλέον από σήμερα ενσωματώνεται στην προετοιμασία των «πρασίνων».
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ο Ταχματζίδης θεωρήθηκε πριν από λίγα χρόνια μεγάλο ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική και κατόπιν Ρούβας (Γ΄ Εθνική), Επανομή (Β΄ Εθνική) και Επισκοπή (Β΄ Εθνική). Στις πρώτες του δηλώσεις αργά χθες το βράδυ στο «Θάρρος» εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Μεσσηνιακό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και βεβαίως να αποτελέσει η παρουσία του στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την πορεία ανόδου, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές.
Από κει και πέρα οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με την Κόρινθο, δίνοντας σήμερα φιλικό παιχνίδι στην έδρα τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας και ο Δημήτρης Τσάκωνας αναμένεται να προβεί σε μια σειρά δοκιμών.
Ν. Μπ.