Σχόλια αναγνωστών για τη «Λευκή Νύχτα»


Διιστάμενες είναι οι απόψεις ως προς τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Καλαμάτα. 
Σταχυολογήσαμε κάποιες από αυτές, όπως δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας (tharrosnews.gr).  

Σύμφωνα με τα σχόλια:  
-«Αναμφισβήτητα η λευκή νύχτα συνιστά επιτυχή έμπνευση του Δήμου. Ο χρόνος όμως που πραγματοποιήθηκε, βρήκε την Καλαμάτα άδεια από τουρίστες και επισκέπτες. Έτσι, χάθηκε η ευκαιρία να αξιοποιηθεί τουριστικά. Τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις, τουριστικού ενδιαφέροντος, λαμβάνουν χώρα την περίοδο αιχμής της τουριστικής περιόδου, που για την Καλαμάτα είναι το διάστημα 10 έως 20 Αυγούστου. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις του εσωτερικού και εξωτερικού».  

-«Μεγάλη απάτη η λευκή νύχτα. Να μην ξαναγίνει ποτέ!!!! Ανύπαρκτες οι μεγάλες εκπτώσεις»!! 

-«Ήταν όμορφα ως προς την οργάνωση με θέμα τη διασκέδαση. Όσο για τα μαγαζιά δεν είδα εκπτώσεις μεγαλύτερες πέρα από αυτές που είχαν από τότε που άρχισε η περίοδος τον εκπτώσεων. Υποτίθεται ότι ήταν τέλος σεζόν και έπρεπε να τα είχαν σε τιμές κόστους. Παρόλα αυτά το μόνο που έκαναν ήταν να κοροϊδέψουν τον κόσμο δήθεν ότι τελείωσαν τα νούμερα ή ο κωδικός του προϊόντος και είχαν προϊόντα καινούργιας σεζόν (σε όλα αυτά που λέω, αναφέρομαι για τα καταστήματα με τα αθλητικά παπούτσια). Άσε που υπήρχε και κατάστημα που είχε φόρα μόστρα το κινέζικο αθλητικό και το πουλούσε 25 ευρώ ως πολύ καλή τιμή και το βρίσκεις στη λαϊκή 10 ευρώ.  
Τέλος, θέλω να πω ότι, όντως, υπήρχαν και καταστήματα που οι τιμές τους ήταν εξαιρετικές… Ευχαριστώ!!!». 

-«Ωραία και πετυχημένη η λευκή νύχτα των εμπορικών στην πόλη μας, αλλά και εμείς του ιδιωτικού τομέα αναμένουμε με αγωνία τη λευκή νύχτα των δημοσίων υπηρεσιών. Πετυχημένη εκδήλωση, πολύς κόσμος, πολλά ψώνια!!!! Άρα, μάλλον δίκιο έχουν, λεφτά υπάρχουν!!!!!» 
Αυτά τα σχόλια πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επόμενη διοργάνωση, προκειμένου, αν αυτή γίνει, να αποφευχθεί η επανάληψη των ίδιων λαθών… 

Χ.Χ.