Ακόμα νοσηλεύονται 2, από την άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών

Ακόμα νοσηλεύονται 2, από την άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών

Τέσσερα άτομα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συνολικά 10 με χειροπέδες βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από άγρια συμπλοκή που είχαν μεταξύ τους στο κέντρο του Κορυφασίου του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Από μια παρεξήγηση, όπως είπαν οι εμπλεκόμενοι, κουβέντα στην κουβέντα, ήρθαν στα χέρια και το ξύλο που έπεσε στη συνέχεια ήταν άγριο. Επτά Έλληνες και 3 Αλβανοί, συνεπλάκησαν, χρησιμοποιώντας σε κάποια στιγμή ακόμα και ένα λοστό.
Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έφθασαν αστυνομικοί του Τμήματος Πύλου και αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν 4 άτομα να καταλήξουν στο Νοσοκομείο, με ένα να έχει σπασμένη περόνη και ένα δεύτερο να έχει τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα, ακόμα και χθες δύο από τους τραυματίες συνέχιζαν να νοσηλεύονται.
Οι συλληφθέντες με τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, το Σάββατο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ Δευτέρα και Τρίτη απολογήθηκαν στον Ανακριτή.
Τελικά, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και συναίνεση, Έλληνες και Αλβανοί, δήλωσαν πως δεν έχουν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Β.Β.