Αυτή ήταν Θύελλα! Η Καλαμάτα διέλυσε τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη με 4-0 (φωτογραφίες και βίντεο)


 Μια μεγάλη νίκη κατάφερε να πετύχει η Καλαμάτα σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο όπου κέρδισε με 4-0 τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη.
Η Καλαμάτα έπαιζε πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο αφού όλοι ήξεραν ότι αν δεν κέρδιζε ούτε σήμερα το όνειρο της ανόδου τελείωνε από σήμερα, τελικά η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό της σερί και να πάρει τους 3 βαθμούς.
Αυτό η νίκη θα αποτελέσει κίνητρο για τον κόσμο για να επιστρέψει στο γήπεδο.
Τέλος να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική είναι το τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό, που σήμερα κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό (0-0) από τον ΠΑΟ Βάρδας

 


Λήξη αγώνα 4-0
Μια τεράστια νίκη για την Καλαμάτα που καταφέρνει για πρώτη φορά να νικήσει μπροστά στον κόσμο της.
Ο Καραϊσκάκης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την πρώτη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα.
Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες αργότερα.

Οντσβόνγκ εκτελεί και 4-0 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ

Πέναλτι για την Καλαμάτα μετά την ανατροπή του Οντσβόνγκ που έμπαινε στην μικρή περιοχή.

81ο O Αλιού κάνει το 3-0 και οι φίλαθλοι της Καλαμάτας πανηγυρίζουν βλέποντας μια Καλαμάτα από τα παλιά

3-0 Θρίαμβος για την Καλαμάτα

Ο κόσμος δείχνει  εντυπωσιασμένος με την Καλαμάτα που πλέον καταφέρνει να σκοράρει και εντός έδρας
 
60ο Ο Καραχάλιος κάνοντας μια μοναδική κούρσα έκανε το 2-0 και πλέον η Καλαμάτα είναι κοντά στην πρώτη νίκη της.

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 2-0

56οΗ Καλαμάτα καταφέρνει να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Πούτσι

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-0

46ο Και η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Καλαντζή να φτάνει μέσα στην περιοχή αλλά η σέντρα του να μην βρίσκει αποδέκτη

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε

Οι δύο ομάδες στη σέντρα και όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο

Λήξη ημιχρόνου , η Καλαμάτα μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα στα 10 πρώτα λεπτά που εχασε πολύ μεγαλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ , στη συνέχεια δεν είχε κατάφερε να έχει τον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα της Άρτας μετά το 15ο λεπτό ισσορόπησε την αναμέτρηση και κράτησε σχετικά εύκολαα το 0 ενώ επιθετικά δεν έχει επιδείξει απολύτως τίποτα.

38ο λεπτό και παρακολουθούμε μια αναμέτρηση κέντρου …

Αναγκαστική αλλαγή στο 26ο λεπτό για τη Μαύρη Θύελλα ο Αλιού περνάει στη θέση του Μπελεβέντη που αποχώρησε τραυματίας

Στο 20ο λεπτό πλεον και η ομάδα της Ηπείρου έχει ισσοροπήσει την αναμέτρηση

Βρισκόμαστε στο 13ο λεπτό και η Καλαμάτα δεν έχει σταματήσει να χάνει ευκαιρίες και έχει περιορίσει τον Καραϊσκάκη στο μισό γήπεδο.

Η Καλαμάτα έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ενώ βρισκόμαστε στο 3ο λεπτό

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ριγανάς, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσόπελας, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Μπελεβέτης, Οντσβόνγκ, Πούτσι, Καλαντζής.

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακκαβάς,  Κυριάκης, Κούσος, Σκερλετίδης, Μπαλάφας, Κόλιν, Μαργαρίτης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε

 


Με την ελπίδα ότι η νίκη στο ματς του Κυπέλλου με το Μεσολόγγι και η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, θα δώσει το έναυσμα για την απόλυτη ανατροπή των δεδομένων και την αγωνιστική – βαθμολογική ανάκαμψη της Καλαμάτας, οδεύει η Μαύρη Θύελλα στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Για την ομάδα του Μίλτου Γκόφα τα ψέματα τελείωσαν και τα περιθώρια στένεψαν, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα ισοδυναμεί με τεράστια καταστροφή. Δεν μπορεί, για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, να χαθεί το σημερινό ματς και το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας.
Ο έμπειρος τεχνικός το φανέρωσε άλλωστε με τις δηλώσεις του στο «Θάρρος» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στο επίσημο site της ομάδας, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ μίλησε για νέα αρχή και νέο ξεκίνημα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θ’ αποτελέσει το φάρμακο απέναντι στο «τραγικό» ξεκίνημα και τις συνεχόμενες ήττες από Βάρδα, Κόρινθο και Ερμιονίδα. Δούλεψε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, το ίδιο θα λέγαμε και για το καθαρά αγωνιστικό, όμως κάποια προβλήματα που προέκυψαν ενδεχομένως ν’ αλλάξουν τον προγραμματισμό του. Ο Ρήγας έμεινε εκτός αποστολής λόγω της μόλυνσης, δεν υπολογίζονται ως γνωστόν οι Κωνσταντόπουλος, Κάνιστρας και Γιάννης Καλογερόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Μπορίς Οντβόνγκ. Ο υψηλόσωμος φορ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από μια φλεγμονή στο πόδι και δεν κατέστη εφικτό ν’ ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του, ωστόσο άπαντες περιμένουν ότι θα σφίξει τα δόντια και θα δώσει το παρών, ξεκινώντας μάλιστα στο αρχικό σχήμα. Το πρώτο και μεγάλο ερωτηματικό εστιάζεται στη συμμετοχή του Οντβόνγκ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το δεύτερο στον παρτενέρ του Ντία Αλιού, στο κέντρο της άμυνας. Ο κ. Γκόφας ψάχνεται μεταξύ Καντούτση και Σκαρλάτου και θ’ αποφασίσει για τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό λίγο πριν το σημερινό ματς. Φαίνεται πάντως ότι ο Καντούτσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και γι’ αυτό ο τεχνικός της Καλαμάτας ψάχνει γι’ άλλες λύσεις.
Από κει και πέρα, το 4-2-3-1 θα είναι το σύστημα που θ’ ακολουθήσει η Μαύρη Θύελλα, με την ενδεκάδα ν’ αποτελείται από τους Κολοβούρη, Αλιού, Καντούτση ή Σκαρλάτο, Τριανταφυλάκη, Τσόπελα, Τσιμικλή, Μπελεβέτη, Πούτσι, Καραχάλιο, Καλαντζή και Οντβόνγκ. Την αποστολή συμπληρώνουν ακόμη οι Ρηγανάς, Τσιρίλο, Ζαχαρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σοφός, Α. Καλογερόπουλος, Κουντάνης και Αθανασόπουλος.
Χθες το βράδυ δεν υπήρξε το καθιερωμένο ραντεβού για δείπνο, και ως εκ τούτου η σημερινή πρωινή συνάντηση θα είναι η τελευταία πριν το ματς για ν’ ακολουθήσει η μεταφορά στο γήπεδο, όπου και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός 18άδας.

Του Νίκου Μπαλόπουλου

http://youtu.be/Lhjx0gTS0pA