Εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο 26-28 Οκτωβρίου

Εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο 26-28 Οκτωβρίου

Μια ακόμη θεματική εκδρομή με τραίνο στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αυτή τη φορά με την ευκαιρία του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, για τους φίλους του σιδηροδρόμου και της ταξιδιωτικής εμπειρίας με το τραίνο.
Η μεγάλη ζήτηση, αλλά και η ανταπόκριση στις προηγούμενες θεματικές εκδρομές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έδωσαν το κίνητρο για μια πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία, με τη μέγιστη δυνατή κάλυψη μέσω του τραίνου, όσον αφορά στις ομορφιές του ιστορικού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου.
Μάλιστα, προβλέπονται δύο διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα, η οποία καθίσταται επίκεντρο της όλης εκδρομής.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ταξιδιωτών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί:
Ημέρα γνωριμίας με την πόλη.
Εναλλακτικά επίσκεψη στο ωραιότερο λημναίο σπήλαιο στον κόσμο, το σπήλαιο Διρού, περνώντας από πολλά χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης (Καρδαμύλη, Στούπα κ.α.).
Όσες φορές κι αν το επισκεφθεί κανείς, δε χορταίνει το μάτι να παρακολουθεί με θαυμασμό, αυτά που η φύση έχει προσφέρει. Για 45 λεπτά, μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή στον υπόγειο ποταμό, ο επισκέπτης παρακολουθεί άφωνος.
Η δεύτερη εναλλακτική προαιρετική επιλογή, ο γύρος του άλλου μεσσηνιακού ακρωτηρίου, περνώντας από Κορώνη, Μεθώνη, με κατάληξη στην Πύλο.