Η γιορτή του βόλεϊ αρχίζει σήμερα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και μεταφέρεται αύριο στο στάδιο

Η γιορτή του βόλεϊ  αρχίζει σήμερα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και μεταφέρεται αύριο στο στάδιο

Το τμήμα βόλεϊ της Καλαμάτα 80 έχει κάνει μια μικρή επανάσταση τα τελευταία χρόνια και η συνεχής άνοδός του κάθε άλλο παρά τυχαία έχει προκύψει. Η προσπάθεια περιλαμβάνει το δίπτυχο Ακαδημιών και ανδρικής ομάδας και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, καθώς από τη μια πλευρά δεκάδες μικρά παιδιά μετέχουν στις Ακαδημίες και από την άλλη η ανδρική ομάδα λαμβάνει μέρος γι’ ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.
Συνεχίζοντας λοιπόν τις πρωτοπόρες ενέργειες και δράσεις, οι παράγοντες του τμήματος Βόλεϊ έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για το διήμερο που ξεκινά και που περιλαμβάνει πάρα πολύ δράση. Σήμερα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 84 χρόνων βόλεϊ στην Καλαμάτα,  θα γίνει η παρουσίαση της ιστορίας του αθλήματος στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα – το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 5.30 μ.μ. – και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις από αθλητές των ακαδημιών.  
Η μεγάλη γιορτή θα γίνει αύριο μέσα από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Καλαμάτα 80, που μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2, αποτελώντας τον εκπρόσωπο του Νομού μας στα μεγάλα πρωταθλήματα στους άνδρες.
Οι Λύκοι υποδέχονται στις 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον Ερμή Ηγουμενίτσας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την Α2 Εθνική κατηγορία και όλοι αυτοί που κινούνται γύρω από την ομάδα, αθλητές,  προπονητικό τιμ και διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ενισχύοντας τις προσπάθειες των αθλητών και βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί μια ιστορική νίκη. Η συμμετοχή όλων για να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα για μια καλή παρουσία στην κατηγορία και παράλληλα να τεθούν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον είναι απαραίτητη.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη ολοκληρώνει σήμερα, χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, και ο 37χρονος τεχνικός θ’ ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.
Το σύνθημα είναι ένα «Μαζί ταξιδεύουμε στο όνειρο».