Ισόπαλο με 1-1 έληξε το Καλαματιανό “ντέρμπι” (Δηλώσεις, φωτογραφίες και βίντεο)

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το Καλαματιανό “ντέρμπι”  (Δηλώσεις, φωτογραφίες και βίντεο)

Χωρίς έκτροπα και φασαρίες πραγματοποιήθηκε το Καλαματιανό ντέρμπι ανάμεσα στο Μεσσηνιακό και την Καλαμάτα, οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους κάτι που επανέλαβαν και οι προπονητές στη λήξη του αγώνα.
Στόχος του  Μεσσηνιακού είναι να δώσει εμπειρίες σε νεαρούς ντόπιους παίχτες  και να μείνει στην κατηγορία ενώ της Καλαμάτας να τερματίσει πρώτη και να ανέβει στη Β’ Εθνική.
Η Καλαμάτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα δεύτερο γκολ, έτσι ο Μεσσηνιακός ισοφάρισε με τον Αργυρόπουλο με ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα και πάγωσε τους φιλάθλους της Καλαμάτας.



Λήξη αγώνα τελικό αποτέλεσμα 1-1, ένα σκορ που σίγουρα δεν ευχαριστεί την Καλαμάτα.

 

Αλλαγή στη θέση του Χελά ο Κουκούτσης

85 Ο Μεσσηνιακός καταφέρνει να κάνει το 1-1 με τον Αργυρόπουλο που μετά από σέντρα μέσα  στην περιοχή με κεφαλιά ισοφάρησε

1-1 Γκολλλλλλλλλλλλλλλ

80 Οι δύο προπονητές προσπαθούν να ανακατέψουν την τράπουλα και έτσι για το Μεσσηνιακό ο Τσουκάλης θα μπει στη θέση του Ταχματζίδη

70 Μια ακόμα αλλαγή για την Καλαμάτα στη θέση του Καραχάλιου θα περάσει ο Αθανασόπουλος

63  Αλλαγή για την Καλαμάτα ο Ρήγας στη θέση του Αλιού

62 Αλλαγή για το Μεσσηνιακό ο Σπανός στη θέση του Μπαστακού

55 Μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ

53 Ευκαιρία για την Καλαμάτα όταν ο Πούτσι μπήκε στην μικρή περιοχή όπου επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Καλαντζής που ερχόταν από πίσω δεν κατάφερε να βάλει το γκολ

Οι ομάδες έτοιμες και το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά

Λήξη Α ημιχρόνου

33 Νέα χαμένη ευκαιρία για το Μεσσηνιακό όταν ο Τσούλακος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω στο Ρηγανά  

30 Ευκαιρία για το Μεσσηνιακό όταν ο Ταχματζίδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ

14 Το 0-1 για την Καλαμάτα με σουτ του Καραχάλιου έξω από την περιοχή, το σουτ δεν ήταν και ευθύνη φέρει ο τερματοφύλακας του Μεσσηνιακού

0-1  Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

Σε λίγα λεπτά θα συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο με ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις, ενώ στο γήπεδο υπάρχει περίπου 2500 άτομα.
 

3 Ευκαιρία για το Μεσσηνιακό όταν ο Τσουλάκος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει θέση μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι ξεκινά

Όσο η ώρα περνά το γήπεδο γεμίζει, ένα γήπεδο που οι φίλαθλοι της Καλαμάτας γνωρίζουν καλά αφού σε αυτό η Καλαμάτα είχε γράψει από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της στις μεγάλες κατηγορίες.

Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας έχουν κάτσει στη βόρεια εξέδρα.

Το Θάρρος βρίσκεται ήδη στο Γήπεδο του Μεσσηνιακού και θα σας περιγράψει το παιχνίδι του Μεσσηνιακού και της Καλαμάτας.
Ο καιρός είναι σύμμαχος στην προσέλευση του κόσμου, μέχρι τώρα στο γήπεδο είναι 100 άτομα ενώ πλησιάζει η πορεία των οργανωμένων της Καλαμάτας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Μεσσηνιακός: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΝΙΟΣ, ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ, ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ, ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ,  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,  ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ, VITALI, ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ, ΧΕΛΑΣ
Καλαμάτα: ΡΗΓΑΝΗΣ, ΤΣΟΠΕΛΑΣ, ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, ΤΣΙΜΙΚΛΗΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ALIO, BORIS, ΠΟΥΤΣΙ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ


Αγώνας γιορτή αναμένεται ότι θα είναι η αναμέτρηση του Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα που θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο του ΜΓΣ, «Σταύρος Παπαδόπουλος» και εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Όμιλο. Χιλιάδες κόσμου ετοιμάζονται να βρεθούν στις κερκίδες θυμίζοντας κάτι από τη λάμψη του παρελθόντος. Ευχή όλων είναι να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι, με πολλά γκολ, να κερδίσει ο καλύτερος και το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να κάνει ένα βήμα μπροστά.
Φυσικά οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που σημαίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα, αλλά επίσης ψυχολογική ώθηση και πρεστίζ…
Ο Μεσσηνιακός αγωνίζεται στην έδρα του, έχει θετικό ξεκίνημα, με μόλις μια ήττα, δύο νίκες και μια ισοπαλία και φυσικά θέλει ένα ακόμη 3ποντο σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι.
Ακόμη περισσότερο «καίγεται» για τους 3 πόντους η Μαύρη Θύελλα, που στοχεύει στην άνοδο, αλλά έχει κάνει ανέλπιστα κακό ξεκίνημα. Αυτό έδειξε να αλλάζει μετά την τελευταία επιτυχία επί της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου ομάδας της ΑΕ Καραϊσκάκης και με σύμμαχο τον φίλαθλο κόσμο που προβλέπεται ότι θα είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία στο πλευρό της, με πιο …θορυβώδεις τους οργανωμένους που θα πάρουν θέση στη Βόρεια κερκίδα ευελπιστεί ότι θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης…
 
Μεγάλος απών στον Μεσσηνιακό ο Μπεγέτης
Η προετοιμασία του Μεσσηνιακού ολοκληρώθηκε χθες, με μοναδικό, αλλά σημαντικό αναμφισβήτητα πρόβλημα την απουσία του τραυματία Βασίλη Μπεγέτη. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Τσάκωνα.
 
Η αποστολή της Καλαμάτας
Μετά την πρωινή προπόνηση ο προπονητής της Καλαμάτας, Μίλτος Γκόφας ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γιάννης Ριγανάς, Ανδρέας Κολοβούρης, Ντιά Αλιού, Γιάννης Τσόπελας, Χρήστος Ρήγας, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Τσιμικλής, Βασίλης Σκαρλάτος, Ηλίας Κουντάνης, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Θεόδωρος Πούτσης, Σιμόνε Τσιρίλο, Μπόρις Οστβόνγκ, Τάσος Καντούτσης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Σοφός, Χρήστος Καλατζής και Αντώνης Καλογερόπουλος.
Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Βαγγέλης Μπελεβέντης, Γιάννης Καλογερόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Κακαλής, Δημήτρης Κουρούπης, Γιώργος Μπλέτσας, Σπύρος Οδεμισιώτης και Στέφαν Παυλόβιτς.
 
 
 
Διαιτητής ο Ζακυνθινός Αδαμόπουλος
Την αναμέτρηση του Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Αγγελος Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Ζακύνθου) με βοηθούς διαιτητές τους Γιάννη Τσιρίνη, Σπήλιο Οικονόμου (ΕΠΣ Αχαΐας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λάκωνας Νίκος Σπυράκης.
 
Ανοικτά τα εκδοτήρια για εισιτήρια από τις 10 το πρωί
Τα εκδοτήρια στο γήπεδο του ΜΓΣ στην οδό Μαυρομιχάλη θα είναι σήμερα ανοικτά από τις 10 το πρωί προκειμένου να προμηθεύονται εγκαίρως οι φίλαθλοι τα εισιτήριά τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ με 5 ευρώ θα εισέρχονται οι γυναίκες και δωρεάν τα παιδιά έως 12 ετών.
 
 
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
(Κυριακή 3/11, 3 μ.μ.)
Καραϊσκάκης ΑΕ-Κόρινθος
Αχαϊκή-Δόξα Ν. Μανωλάδας
Ερμιονίδας ΑΕ -Μεσσηνιακός
Παναργειακός-Μεσολογγίου ΑΕ
Καλαμάτα -Παναρκαδικός
Άρης Αιτωλικού-Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας
Παμβουπρασιακός- Ατρόμητος Αχαΐας
ΠΦΟ Πανοπούλου-Εθνικός Σαγέικων
 
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας